torsdag 24 januari 2013

inte så mkt som händer...

Händer inte mkt här.. så inte mkt att skriva...
fullt upp på jobb igår o ja sen har man ju vardagen hemma, o hur kul är den på en skala. eller ja det är det ju för som någon så klokt sa att livet består ju faktiskt till störst del av vardagar. Är för det mesta inget fel på mina vardagar, inte det jag menar men inte så mkt att skriva om direkt =)
då o då kommer jag på på lite djupare tankar som jag hade kunat dela med mig av om jag hade kommit ihåg dem, o det är det lite värre med.
nåväl. har iaf börjat plugga lite. trodde det inte var så längesen jag pluggade men trots allt är det faktiskt tolv år sen haha. känns som ett par år sen men när jag börja läsa så kändes det som om det var längesen. tur det är saker man iaf läst en del om så inte helt obegripligt so far. problemet är väl mest tröttheten.
idag blev det dock inget pluggande :s så då vet jag vad jag ska göra i helgen. tar ju fler timmar än vad jag tänkte mig :p
fick iaf städat idag, hämtat paket, betalt resten av räkningarna vilket nära på kunde få mig att gråta. spec som jag ändå tänkte det såg ganska ljust ut eftersom jag fick lite retroaktiv lön från lönehöjningen men när man börja bena i räkningshögen sket det sig...
nåväl vi klarar oss. och shoppinglusten som kliar i mig får bara ignoreras. har iaf beställt en almanacka så får roa mig med den :p
två födelsedagar som väntar också precis innan man får pengar i februari, lämpligt eller inte...
jaja ska nog gå =)
får ju iaf inte lov att shoppa längre så inget att gnälla om =)
fick förslaget på nya schemat idag. helt ok förutom att ajg måste jobba en fre är ju bortskämd med att vara ledig på fredar. lixom varit min helgdag... men nån måste ju jobba även fredagar o annars var väl inte schemat så illa, klart sämre men får funka =) var nog bästa möjliga iaf, utom fredagen :p
varit på sonens utvsamatal idag med. o han är duktig som vanligt. lite som sin mamma o för tyst i diskussione men annars så.

o ja pratat med älsklingen, han håller fast vid att de ska skiljas... men ja jag tvivlar. nu skulle de iaf prata med högsta hönset i deras religion som bestämmer om man får skijlas enligt religionen.
hans hemrese biljet är 7 feb men han kanske skulle åka hem tidigare men han var inte säker...

imorgon blir det veckohandling. hämta minstingen, packa hennes saker, åka till malmö o lämna henne. sen ska nog jag o dottern se bio i malmö, hinner inte tillbaka till filmen börjar i hbg som vi hade tänkt. blir ju sent att komma hem men men får vara lite djärv på gamla dar haha.
är inte ofta man går på bio men både dottern o jag har biljetter liggandes så man kan väl lika bra använda dem. sonen ville inte med o ska nog sova hos en kompis ist.

men nu ska nyduschade jag gå o lägga mig i en renbäddad säng. det är vardagslyx som man som tur är njuter av ofta =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar