onsdag 9 januari 2013

Ingen ordning o reda

Var inte mkt kom igång idag heller inte. Började lite med att plocka ner julpyntet, tröttna när jag insåg att jag måste ner i källaren o hämta lådorna. Enligt planen ska inte pyntet ner förrän på fre så goa tider.
Var o handla. Lyckades få hela veckans middagar för mindre än vad jag trodde. O kul nu med rolig matsedel igen. Massa roliga grönsaker. Bra med city gross också där man får lite rabatt på frukt o grönt.
Kolla semester. Nu är vi bara två på jobb så bara en som kan ha semester i taget. Min arbetskamrat var gullug o smsa mig igår att jag fick välja först så tar han sen men ville veta snart för han skulle hyra stuga. Så jag tar när dottern tar studenten o i slutet på juli 2 1/2 v kan inte ta mer har inte råd när man inte har betald semester... Men enligt min kollega hade han frågat gruppledaren om jag fortfarande var timvikarie (varför vet jag inte) o hon sa ja men inte till sommaren. Vad betyder det? Jobb, sparken?
Fick besked att jag får ledigt på ons iaf när skolan börjar, surt ta ledigt bara, förlora pengar för det...

Men kul vara på väg nånstans iaf :) även om det ändå leder till samma än så länge.

Trodde älsklingen skulle komma idag. Men icke. Ringde han i em då hade han inte tid o prata o de andra gångerna jag ringt har det varit upptaget men det är klart han har väl mkt att ordna...

Två lediga dagar till... Sen jobba helg o mån. På tis är det inspirationsdag. Alla som är anställda av Helsingborg stad ska gå på den (ja inte samtidigt) men 3,5 timmar om vision för Helsingborg år 2035... Känns sådär viktigt... O på ons skola på fm sen ledig 4dagar till så mjukstartar. Efter det blir det lite mer men inte mkt lön i feb :p

Se om jag kan få minstingen till skolan imorgon även om hon fortfarande är lite trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar