fredag 4 januari 2013

ännu en sjukdag vilket innebär massa soffhäng

det är mysigt att ha barnen hemma igen =) men synd att minstingen skulle bli så sjuk :S soffläge hela dagen idag med. imorse var det helt värdelöst, när on mår dåligt är hon inte lätt att tas med. tur att smärtstillande o febernedsättande funkar bra på henne. men förkylningen har ju täppt till öronen ännu mer så är ett jädrans va hela tiden. o för lika mkt liv som vanligt går bra. idag har hon dock velat spela en gång o ätit en hel banan så hopp finns kanske.

tyvärr blir det ju ingen runda till min pappa på det här viset =( blir nog ingen lekträff på söndag heller känns det som...

lite nytta har jag gjort iaf... fast mest bara segat o hängt... filmer...  ice age 4 tex. kan man låta bli att älska de filmerna =)
kul att laga mat igen iaf =) o så har jag planerat matsedel ett tag framåt med bara nya rätter, känns kul man får roa sig med det lilla. imorgon ska vi nog baka lite. idag blev det rabarber o äpple kräm. måste rensa frysen o frosta av den. så försa dagarna blir inte så roliga när vi ska försöka äta upp det som ligger o skramlar i frysen. ingen idé med nåt stor bak då precis.

kan ju inte påstå att jag sitter o uppfyller så många nyårslöften än så länge men har ju hela året på mig =) har iaf ansträngt mig för att inte säga onödiga sura kommentarer o gnäll till barnen. hjälper sällan iaf. inte så att de tio glasen på dotterns rum kommer utflygande för att jag gnäller om det =)
sonen har sovit två nätter inne hos mig, mys när det är tillfälligt. han är lite sån när han varit borta, vill inte sova själv.

älsklingen har bokat biljett till den 11e...... dur på mig själv för jag är så korkad. tänker att ringen betyder nåt som den inte gör, även om den betyder mkt o jag inte tvivlar på att han älskar mig) att jag med en liten del tänker att han faktiskt denna gången ska slänga ut henne, vilket inte kommer hända...
framför allt är jag sur på mig själv som kommer vara ledsen dessa v... o sen är jag rädd för att jag kommer fortsätta träffa honom igen... måste hitta styrka... komma igång med mitt förbättrade liv innan...
orkar inte tänka på det bara... har inte direkt kunnat prata med honom om det heller då jag har haft barn runt mig hela tiden.

sen har jag försökt förtränga för mig själv att jag behöver köpa studentlitteratur. första boken kostar minst 505kr utan frakt... o den ska jag ha innan den 16e haha. som genom nåt mirakel då eller? o nä hitta inte så mkt intressant på blocket. böckerna vi ska ha är ganska nya så kanske inte så många ute än. men är ju bra med nya iaf ur lärosynpunkt.
ska bli så skönt att börja använda hjärncelelrna igen en aning.

3 kommentarer:

  1. Ett tips kring studentlitteratur: Kolla på www.bokborsen.se

    Och kolla på biblioteket, ligg på tidigt o boka tidigt så kommer du kunna låna dem så :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack för tipset =) biblioteket hade jag inte ens tänkt på, det hade ju varit det bästa.

      Radera
  2. Biblioteket kan även ta in böcker som du behöver, om du har tur :)

    SvaraRadera