söndag 7 juli 2013

Ännu en sommardag

Efter en slöfrukost så kom vi iväg till marknaden. Varmt som vanligt men i år hade de ändrat uppställningen på stånden så mycket bättre. Blev lite marknadsgodis till barnen. Hitta några minstingen och ett par väskor till mig men stängde plånboken efter velande. Inget måste för en tunn plånbok.
Väl hemma igen så var det bara att värma upp den egentliga middagen för igår. Var vad man orka hehe. Gick ut på gården sen med fläderblomsfromage på hemmagjord saft och jordgubbar. Gott :-) men var kalla vindar så fortsatte kvällen på balkongen med tidningar som ska läsas, en rejäl hög.

Sluta dagen med film, tror den hette livet efter 40

Stämmer ju inte riktigt med mitt liv... Jag har 30, 40 och 50 års kris på samma gång haha. Men filmen var en trevlig avslutning på dagen... Älsklingen är ett kapitel till men nu är frukostbullarna lite mer än klara, läs stenhårda för jag glömde ta ut dem... Men ska nog gå o äta ändå. Hoppas de var goda för nog nåt av det lättaste jag bakat. Barnen på bilden: yngste sonen, mellandottern håller minstingen i handen och äldsta dottern med rosa håret

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar