fredag 14 december 2012

Räknar ner till jag ska slippa morgon alarmet

Är så trött på att vakna på morgnarna iaf till ljudet av alarmet, spec jobbdagar då man ska upp innan sex. Det är såå inte min grej. En vecka kvar sen jullov :) men först jobba tre dagar till, en skoldag, en jobbdag o sen sista två skoldagarna. Och på lovet ska jag bara jobba fyra dagar på två v, såå skönt hoppas jag hehe.

Var rätt skönt att slippa åka iväg igår... Fick fixat lite med diverse listor, bockat av en del jag skulle kolla på nätet. Bakat en kaka till... Sett julfilm.
Ikväll ska jag fixa pepparkakshuset o koka knäck om det finns sirap hemma. Barnen lite sura för att jag inte bakat traditionella stora hjärtanen än... Kanske man måste. Sen är det julgodis kvar att göra o kanske baka nåt litet till. På sön tar vi in granen, rekordtidigt men som sagt bättre tidigt så vi hinner se den innan alla åker.. 
Tror jag har läget under kontroll. Se om vi kan fjäska för stora sonen om han kan köra mig när jag ska handla mat o till systemet. Om han är ledig. Hade varit skönt :)

Mindre kul är alla räkningar som dimpt ner denna månaden, trötta mig eller nåt. Som sagt tur man kunnat kompensera det man ska vara ledig med att jobba lite extra.
Mindre kul är älsklingen också för tillfället... Bättre nästa v kanske...

Barnens pappa är lite jobbig men känns som om detta är det sista. När det är överstökat är han luft. Ska kolla hur man får egen vårdnad.
Lustigt i sammanhanget är att jag o mamman till pappans andra barn. Haft så mkt mer kontakt nu pga detta. Hennes barn har inte varit där på ett par månader. Vi ska är om barnen kan träffas lite iaf. De är ju trots allt syskon o vi bor i princip grannar.
Skönt att släkten på pappans sida iaf står bakom oss.
Själv fattar jag inte hur man tänker...
Sonen smsa mig i förrgår om att han fått ett a vilket är stort nu när det är första betyget, första omgången sexor med det. O jag blev så glad för att han var glad. Hur kan man välja bort allt sånt? Att få dela livet med sina barn. Nä är inte rosenrött alltid o ibland önskar man att man inte hade barn hehe men jag skulle aldrig vilja vara utan dem.<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar