söndag 9 december 2012

får inte mycket gjort

måstressande. tycker inte jag får nåt gjort.
trött och odiciplinerad. hur hinner folk. jag skulle vilja göra så mkt mer, så mkt nogrannare och finare...
vara petigare, lite mer kvalitet.
Bättre planering mer pengar...
men ja det får duga som det är på nåt vis ska det väl lösa sig.

nu är det tanken att jag skulle beställa hem lite kläder till minstingen till jul. kolla upp julklappar, kolla upp lite baksaker.
men jag är trött... orkar inte... sitter med min hög med listor, lappar. mobilen med massa anteckningar. stressad för allt ajg jag snappar upp som jag inte kommer ihåg, för lappar jag glömmer...
todo listor, julklappslistor, baklistor, matlistor, julmatslistor. alla urklipp med jultips...
alla internetsidor man vill gå igenom för att hitta bra julklappar...
känns lite lörigt och som om jag bara stressar upp mig totalt i onödan...
känner inte att jag måste eller ja måste fixa julklappar men resten är väl frivilligt. ja lite mat får man väl bjuda svärsonen på sen när han kommer hehe men resten. frivilligt men jag vill ju!
ok lite stressad för att jag inte har nån större aning om julklapparna...
o framför allt atttjag ska hinna!

idag fick vi iaf köpt granen. första vi såg var fin, antar jag i snöstormen hehe. en liten nätt. med min budget blir det ju ingen jättegran precis. tradigt att jag inte kunde köpa en krans när jag ändå var där som jag kunde pynta till dörren men minstingens krans med vissna löv får väl hänga kvar haha.
när vi kommer hem o asat in granen o älsklingen ska köra iväg startar inte bilen...
så bara att övervinna telefonfobi och hatkänslan mot att be om hjälp o ringa sonen o be om hjälp. snäll som han är så kommer han som ett skott nåja inte inte riktigt men ganska snabbt iaf.
sen stanna sonen o så skulle han till shoppingcentrumet och köpa present till sambon o fråga om vi ville följa med. Så hela familjen stuva in sig i deras lilla bil och gav oss ut i snöstormen.
så var kul att umgås lite och måste ge honom beröm för att han kör bra. även om jag inte kunde köpa nåt nu så fick jag iaf lite idéer till några julklappar...
sen bestämde vi att han o hans sambo kommer på uppesittarkväll ist så det ska bli riktigt kul faktiskt. att fira lite jul med bara de stora barnen kan ju faktiskt vara trevligt det med. lite synd att min ena syrra inte kunde komma men ska nog gå iaf...
får komma på lite bra mingelmat o lite gott att dricka...
själv tycker jag att själva julafton är lite överreklamerad, finns ju så många dagar att ha mys på.
nä sova lite o ta nya tag imorgon
jobb, mån,ons och helgen. möte med chef och arbetskamrater på tis. enskilt möte med chefen på kontoret på tors... lite nervös för det, jag vill vara osynlig. kan ju gå hur som helst... tänk om inte finns mer jobb... om man nu skulle jobba kvar här skulle jag kunna tänka mig att avancera till gruppledare om några år. vet inte riktigt vad omsättningen på det är men verkar kul fast nog inte det lättaste alltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar