söndag 2 december 2012

Första advent...

Ännu en julskyltning jag inte kom på... Jobb o jobb förra året men vi såg ju tomten i Köpenhamn iaf o händer nåt mirakel har jag kanske råd att gå på julmarknad nästa vecka men tvivlar. Lite dåligt samvete för minstingen som inte heller kom iväg, tror jag iaf då storasyster inte verka så road men som sagt.
Fint krispigt väder med lite mer snö idag. Var ute o kände lite på vädret när jag var ute med soporna. Lär vara svinkallt sen när man ska hem..
Svinhungrig o äcklig menar mindre god middag idag men blir lite adventsfika efteråt med tända ljus o julkalendern. Bestämt att vi ska försöka se den i år. Som kuriosa har man varit en del i dentrakten då min ena syster tidigare bodde där och faktiskt jobbade på hjularöds gods som slottet heter.
Segt på jobb idag, pmsig o grinig.
Grinig redan igår. Började gråta igår av ett sms från ett av barnen. Tills man läste det en timme senare o omtolka. Dottern skratta bara åt mig när hon fick läsa det o undra hur jag tolka saker egentligen. Jag ska nog isoleras under pms är jag rädd. Total lonely känsla igår... Idag med men idag försöker jag tänka positivt. Helst vill jag bara hem till min säng o stänga dörren... Men lite annat att fixa först som slutet på tvättkorgen, hänga upp stjärnan i mitt rum sen börjar pyntningen bli klar. Ser nog inte klokt ut egentligen haha. Stilrent vad är det? Vi kör ljusslingor, glitter, ljus och kulor överallt. Ja ett par enstaka tomtar får också plats.. saknar ju hyllor sen vi möblera om o har inte haft råd att köpa det sista jag vill ha än så pyntet har lite trångt hehe.
Lite sämre på jobb, en brk pepparkakor på bordet som jag så snällt köper and Thats it, Boring...
Fått reda på när barnen blir hämtade, ångest... Men positivt tänkande. Njuta av några lediga ensamma dagar. Inte tänka det är helg. Har ju två döttrar o en svärson till jul iaf...
Nästa vecka åker dottern iväg en vecka till pv, lite tomt när det är hon o jag som julhetsar hehe. Men vi behöver nog lite paus då o då.
Fasar för när hon ska flytta... 50 mil... Som sagt jag måste akut ta tag i saker o ting...

O nu ett ryck på jobb sen hem :) ett tag iaf tills man ska återvända hehe




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar