fredag 18 maj 2012

shoppingspree

idag åkte jag o de stora döttrarna till köpcentrumet... mest för att dottern behövde fixa lite inför studenten. behövde iofs jag också eller iaf kolla läget lite.
vissa affärer gör mig bara helt sjuk, vill ha allt där men det tillåter ju inte plånboken :(
köpte iaf en lite billigare klänning med 30% rea så var ok... lite annorlunda mot va jag brukar ha fast ändå jag.
hittade ett par skor o lite smycken också men det fick vara så. måste räkna varje krona. sen åt vi där eftersom vi var borta mer eller mindre hela dagen o det var det dyraste av allt :S

på vägen hem hämta jag ut ett paket med kläder som jag hade beställt... hmm inte så bra direkt... inte som jag tänkt... o inte passa det som tänkt heller... fast tyvärr e jag jättedålig på att skicka tillbaka saker så får väl försöka få det att funka på nåt vis, blir väl värst med skorna som var lite små hehe.  så nu vet jag inte alls vad jag ska ha på studenten i alla fall och ahde tänkt ha en del av kläderna på mina semestrar också och det känns ju sådär nu *suck* men har inte råd med nåt annat nu så får funka.
på tal om pengar så har jag ingen aning om hur jag ska re ut denna månaden :S fick mobilräkningen också kan väl säga som så att jag nog inte har det billigaste abonemanget för att ringa till Irak även om det inte är sååå många timmar men de räckte väl till att göra en rejäl räkning. sen är det så väldigt mkt denna månaden. måste betala resan till Gotland o det är ju som att åka på utlandssemester och är egentligen inget jag har råd med :S sen är det alla bakslag som drabbat en under våren. studentfesten kommer ju kosta en del kronor.
f-n trött o less så orkar inte tänka på det bara...  ingen fader till barnet som vill sponsra? haha.

igår berättade älsklingen eller vad man nu ska kalla honom... allt låter fel. exet låter jättekonstigt om honom, min fd? nja... får väl se... han e ju min älskling iaf., nå han berättade att han gifter sig på tisdag ;( och mina känslor far som jag vet inte vad, och lägg lite pms på det så hänger tårarna på kinderna med jämna mellanrum och mellan varven känns livet helt ok iaf.
Får nog lugna mig med att skaffa pojkvän... älsklingen tycker inte att det är nån bra idé ibland känns det som om det är halva anledningen till att vi ska fortsätta träffas så jag inte träffar någon annan.
ibladn undrar jag när han säger att han ska slå killen eller mig för den delen inte bara är skoj... skulle inte vilja träffa honom med en ny kille inom det närmaste iaf.
han har ju aldrig varit aggressiv med mig men jag vet ju att han har varit i en del slagsmål som han ofta startat när folk behandlat honom illa i hans tycke. kort stubin. skitsamma inget som är aktuellt iaf.
saknar honom så mkt... två veckor kvar sen är han i sverige...

igår föll dessutom ett skimmer av från en person som jag trodde var annorlunda och det var en lättnad att se personen för vad den är och det är ingen person som ska fortsätta i mitt liv... slipper man grunna på det hehe.
nähä nu är det väl dags att förberedda sig för att sova.. jobb imorgon. *Suck*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar