söndag 1 september 2013

sociala dagar, kortfattat

helt otroligt vad man kunde ha att göra på sina lediga dagar utan att ha något att göra... Tiden har bara försvunnit och vet inte vad jag gjorde av den. Lite slut å man har folk uppe på sig hela tiden, blir så med båda stora döttrarna hemma.

men har iaf fått gjort skolarbetet klart men kändes sådär men får se...
Firat sonen som blev 23, han o hans kompis var här nästan hela dagen. Trevligt men att lyssna på dem två så många timmar hehe. say no more. tänk om två år har man barn som är närmare 30 än 20 :s gamlingar hehe.
Hunnit handla o städa lite men syns inte nu längre...
Fått erbjudande om dejt eller dricka kaffe av busschauffören. tacka nej. har så svårt att säga nej, döttrarna tycker jag är lite bitchig, hmm.
Syster kom på fredagkväll fast jag var lite tradig som satt o skrev skolarbete halva kvällen men men...
På lör åkte hon o jag med pappa o hans veteranbil på lergöksrallyt. Var en trevlig runda runt på Hallandsåsen och en trevlig dag. inte så ofta man umgås i den konstelationen. Tog nästan hela dagen.
Sen var det middag o häng i soffan.
idag vid frukost kom nästa syster med alla sina barn. jag skäms för det men känns som om man aldrig varit småbarnsförälder hehe. Det var livat här men gick bra. de stackars barnen har ju inte så mkt att göra här direkt. så vi promenera allihop ut till min pappa på landet, är en promenad på närmare en timme med barn. Så blev vi bjudna på middag där men liiite trångt där med. Ena systern o jag var nog mest sugna på att åka hem till respektiva lght o bara krypa i säng i ensamhet haha.
Har varit intensivt och mycket social trevlig. varit roligt.
Nu har jag fixat lite på todolistan, veckan som kommer bjuder mest på jobb.
Äldste dottern åker iväg en månad till pv i sthlm.

Nu är det sängdags...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar