onsdag 18 september 2013

inte alls en ok dag...

underbar dag, verkligen eller inte..?

Börjar med att man sitter och gråter i skolan på lektionstid för att vi prata om en sak. Kan ju säga som så att psykologi och psykiatri är väldigt intressant men... ligger nära hjärtat om man säger så. Känner lite som när jag gick på högstadiet och min biologilärare sa till mig att jag inte behövde vara på lektionen om cancer om det var jobbigt för mig när min mamma var sjuk i cancer. Det klara jag mer på gamla dar man e bölig.
Försökt få till min todo lista o lite har jag väl gjort men det har gått nåt så otroligt segt så finns inte ord för det... giter inte är det minsta man kan säga.
Får fortsätta med den imorgon.

o som pricken över i så fortsätter man med räkningarna. lika back än eller näe inte riktigt men nästan...  och om jag bara betalar det viktigaste, det jag e back med så månadens räkningar får halka efter igen. ja då blir det knappt tvåtusen över... till mat... till höstkläder till barnen, till glasögon till minstingen, presenter till sonen som fyller 13, skolböcker. Lycka till om man säger så! jag vet att det är mitt eget fel... jag hade ju det hyfsat till jag blev tillsvidare anställd men men. inget jobba extra nu inte... får köpa en trisslott o vinna tio tusen så jag kommer på fötter igen =) julen vill jag inte tänka på ens...
jaja hjälper inte att gråta, eller jo lite just nu men det e bara att ta nya tag så fixar det sig, har ju klarat det förr så...jävla tradigt bara.
Kul att jag slängde min jacka i våras för den var visserligen sönder men jag var trött på den efter 15 år. lycka till att ha råd med en ny, blir en kall vinter i kofta =)

orka inte ta tag i mitt psykiatri arbete nu heller som ska vara inlämnat imorgon kväll så får väl ta en helkväll med det imorgon. duktig på att diciplinera mig, not.
förhoppningsvis kan jag hämta ut mina böcker imorgon så jag kan börja med biologin med. Dessa böcker har inte gjort mig rikare heller en bok på 500ca varje månad.
Får tänka långsiktigt...
så färdiggnällt, orkar inte mer tänker kasta mig i soffan vare sig jag borde eller inte :(

imorgon ska vi upp tidigt igen, denna gången till habläkare med minstingen.
och som ett ps så är älsklingen tradigare än nånsin... o saker han deppar över gör mig deppad dock deppar vi inte över det av samma anledning om man säger så...

nya tag imorgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar