söndag 29 september 2013

okej då, lite too much kanske.

Dagarna har bara rullat iväg minst sagt.
I torsdags var jag på del två i hörselkunskapen. Var ganska intressant. ska ta upp kontakten med dem igen. Känns lite sådär med fyra olika kontakter pga hennes hörselnedsättning men ska ge detta en chans som jag inte orkade riktigt sist. kanske kan få till en syskongrupp så de kan informera hennas syskon lite också. Dottern hör ju en del men det man inte tänker på är hur ljud stör henne, hur ansträngande det är. Lite jämförelser är att man hör lite som om någon viskar och man måste anstränga sig och som när man bara är halvbra på ett språk och inte hör om de pratar snabbt, otydligt osv. att det krävs mycket koncentration.
jag var nog trött den dagen för att för för första gången glömde jag både plånbok o nycklar hemma :S
Skulle till min syster i malmö och inte tillräckligt med pengar på busskortet men som tur var hade sonen sovmorgon så han kunde ge mig mitt kort nr så att jag kunde köpa biljett i appen. Hann inte vara så länge hos syster eftersom klockan blev mkt o yngste sonen hade hand om minstingen helt själv för första gången på det viset.
syster eller rättare sagt bebisen blev precis utskrivna när jag kom dit så vi tog en promenad i det fina höstvädret. var mysigt att gå o promenera lite. förutom att jag hade fel skor med skoskav o hungrig men lite cappuccino så fick jag lite energi iaf =) Bebisen var så otroligt liiiten. 1/3 av vad mina har vägt :p Var nästan så det var tur att man inte får hålla den för hade man vågat hehe. Ja föräldrarna får men inga andra för infektionsrisken.
Sen har jag mest bara pluggat. det är sååå mycket nu i början på biologin känner jag.
Igår tog vi dock en paus på em och var ute o söndagspromenera en lör. en sväng till bibblan o sen affären. Sååå skönt väder =)

igårkväll kom älsklingen... Detta funkar inte alls om vi ska vara kortfattade. jag grät men ja varför egentligen... för att jag e slut? jag tror att jag förändrats en del senaste åren med o det i kombo med att han gifte sig har inte lett till underverk. Det utlösande är ju nu att han ska till Irak på ons. jag orkar inte en vända till...  det sluta iaf med att han gick mitt i natten för att han fick ont i huvudet och stack till sjukhuset. han har ju sin posttraumatiska stress och panikattacker o då är sjukhuset hans trygghet... men jag då tänkte jag egoistiskt...

o på tal om män... åkte inte o handla för jag ville undvika busschauffören i fredags o orka inte gå då. så vi gick igår istället o vem möter man inte hehe. Fast han var nog lätt besviken, inga glada miner där inte... fast sonen tyckte jag skulle satsa på honom istället hehe.

Nä nu har jag pluggat lite o satt igång experimentet med krassefrön...
nu ska vi göra vid oss och gå till höstmarknad på Fredriksdal i ännu en underbar höstdag. fortsätta plugga ikväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar