fredag 20 september 2013

kaos

Känner bara hur det går utför här nu och jag orkar inte med det. Vet att jag bara borde vara tyst men det är ibland lättare sagt än gjort.
urarta till viss del idag och är en tallrik fattigare så blivit en dyr vecka haha... JA vad ska man göra? gråta? hann jag med det också innan. och två glas vin o sen gick det undan att skriva arbetet i psykiatri... en fråga var hur man förebygger ohälsa för barn och ungdomar. Låg nog mig varmt om hjärtat, svamla på i minst 6 sidor om bara det. läraren kommer skjuta mig och inte var det nån hög nivå på det arbetet, ungefär lika akademiskt som bloggen.
skulle fördjupa oss i en ångest... kommer inte på vad man kallar det... sjukdom typ.
jag tog social fobi... och gjorde testet. jodå inte bara som jag inbillar mig att jag har det, jag har det. Fanns kändes ändå skönt att göra en diagnos baserat på den testen. Liksom nu vet jag svart på vitt. Jag är inte knäpp för att jag går omvägar för att slippa hälsa på folk, för att jag vill försvinna in i tapeten för att jag inte kan göra saker när folk tittar, för att jag börjar stamma o pratar rappakalja när jag ska säga något, för att jag håller på och dör när jag ska ringa ett samtal. jag har ångest helt enkelt, vilket försvårar mitt liv bra mkt mer än någon tror och ger bra mkt mer magvärk än någon tror. Är en anledning till att många saker på mina todolistor är så svåra att göra...
Har faktiskt funderat någon vecka nu på att allvar se om man kan hitta  nån kbt terapi på nätet som man kan göra. Skulle vilja bli fri från det handikappet. jag vill våga, vara som de flesta andra.

Hög tid att sova nu, imorgon ska det fre städas annars tar jag en ledig dag =)
hämtat skolböckerna idag och är taggad på biologin med, vet inte riktigt hur det blev geografi också men kan vara kul det med sen...
Frågan är om jag orkar med barn... jobb o två plugg. ekonomiskt kärvt...
allt går =)
natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar