måndag 2 september 2013

jädrans måndagsex

Kul när jag höll på att plugga idag och så tänkte jag efter jag läst det jag skulle läsa lite av det som vi ska prata om på nästa lektion... ja då slutar min bok 3/4 delar in och sen börjar den om från början. grrr sjukt störigt spec som de sidorna som saknas var ganska viktiga :s
jaja man kan inte få allt här i världen. får väl se om jag kan sitta på skolan o låna en bok som om jag inte har annat att göra :p känns som om denna månaden blir ganska busy minst sagt men det kan ju vara kul det med =)
just idag har det väl inte hänt så mkt... jobbat..
ganska lugn o skön kväll... barnen lugna. sonen kom hem sent o nästan direkt i säng, mellandottern gick ut en runda, äldste dottern har åkt iväg så tro det eller ej men här sitter jag själv men måste sova strax. Imorgon blir det jobb o föräldramöte, ons skola o föräldramöte, tors jobb, helgen jobb.
Måste faktiskt tillägga att mellandottern faktiskt är helt ok att bo med för tillfället. Hon är ju som hon är inget som går att ändra det. förra veckan var alla retliga o då blir det som det blir men känns som om hon ändå försöker lite som om lite har gått in. Hon hjälper till med en sak varje dag, inte så mkt gnäll. relativt sett. så kan funka ett tag men inte så överdrivet länge till vet inte vad vi ska göra nu önskar man att man var i position att hjälpa henne med lght men icke :(  vi får se vad som händer. hon har en plan men jag tvivlar... hon har en annan plan om framtiden också, känns som ett berg men hon skulle kunna om hon verkligen vill. Men som hon själv sa att hon borde söka hjälp för sina problem för att orka...  ja vi får se. time will tell.

Älsklingen är som en kvarnsten för tillfället. Han har så jädrans mycket problem för tillfället o jag kan inte hjälpa vare sig jag vill eller inte... men jag får dåligt samvete, jag tar över oron, vill bara blunda, inte svara... lämna bakom mig men hur mkt älskar man då? men hur mkt påfrestningar tål man. Nä nu känns det inte alls kul ärligt talat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar