torsdag 20 juni 2013

precis som om inget hänt, var ju inte så det var tänkt...

så då står midsommar för dörren. blev ju inte alls som jag planerat men men vad gör väl det bortsett från att jag inte gillar ändringar spec såna som jag inte helt rår över. på sätt o vis hade man ju velat säga nej men å andra sidan inte men för vems skulll säger jag ja?? Men det e klart att det ska bli roligt att träffa barnens kusiner, bara jag som blivit bekväm o bara vill ha lugn o ro hehe. Nu kommer de iaf imorgon o stannar tills på sön o kommer helgen om två veckor också... inte heller vad jag tänkt men men.
och idag prata jag tjugo min i telefon med deras mamma alltså min syster, vi har ju inte pratat med varandra på nästan ett år. vi nämnde inget om det som hänt... bara.., prata om hennes ungar mest o hennes semester osv. ja som vanligt alltså. kan ju tycka att hon kunde frågat nåt om minstingen iaf men vissa ränder går väl inte ur. men tror inte det samtalet radera nåt så är väl egentligen som innan vi prata.
en annan syster o hennes kille ska också sova över här imorgon så blir trevligt =) tur man numera är en liten familj :p lättare med gäster då.
Imorgon ska vi alla samlas hos pappa på traditionellt midsommarfirande. pappa har alltid midsommar men inte alltid alla kommer o vissa kommer väldigt sällan o vissa oftare men det e trevligt förutom att det alltid regnar o är ingen jättehit där inne men allt går =)

skulle städat idag men orken rann av... kom till affären iaf o så missa vi precis bussen när vi skulle hem o jag hade ingen som helst lust att asa allt det tunga hela vägen hem med minstingen i släptåg o yngsta sonen som svettas som... i värmebölja. så blev att vänta i skuggan i 40  minuter o äta tidig fika hehe. men gick det med... inte mkt ork när vi kom hem iaf så efter lite paus hemma så tog vi och packa oss ut på gården och grillade o njöt av skuggan =)

imorgon måste jag hömta ett paket på ica o bädda iordning här men ska inte vara så betungande.

älsklingen var här en timme nyss... huvudvärk säger jag bara... fan... skit i det... nu snart sängen...

hmm måste bara skryta lite... såg att mitt sista arbete var rättat. A =) och mycket trevlig kommentar på det, yes i'm back. det är kul att det man lägger ner ger resultat och jag trodde inte när jag börja att det skulle gå så bra spec när hon sa att hon aldrig satt betyget a på någon, vet ju inte om jag får det i någon kurs men jag e ju bra nära iaf...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar