söndag 2 juni 2013

nystart

ska inte påstå att mitt senaste inlägg gjorde några underverk för mig men men...
dock har jag pratat med mellandottern och allt är lugnt mellan oss. med henne är det ju höga berg och djupa dalar, saker vänder snabbt minst sagt på gott och ont.
pratade om studenten och hon ville jag skulle fixa tårtorna... liiite kort varsel men man får ju försöka så gott man kan... blir ju inget wow direkt men men...
så även om jag inte vänder lika snabbt som dottern så ska jag göra mitt bästa för att bidra till en trevlig student, lite nervös för skylten bara får hoppas att hon har humor humöret hehe. o nu får jag nog med merparten av hennes syskon iaf så känns bra.
så då vänder vi blad och ser framåt.
syster ska ju också dit med sin särbo.

känns som om jag håller på att bli förkyld och det har jag ingen lust med alls...
inga kläder till studenten heller, enda gasnka oanvända är det jag hade på förra årets student och det hade ju varit ganska smaklöst. varken råd eller tid att åka och köpa nåt. inget som passar när jag är så jädrans fet heller :( inga skor heller...  vann 5kr på kvällens spel så inte direkt något att shoppa för haha.

dagens glada är att minstingen blivit så mycket piggare =) visserligen är hon ganska död framåt kvällen o sover länge men ändå, finns hopp inför jobbstart iaf med äldste dotterns hjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar