tisdag 12 mars 2013

skillnad

Haft en riktig trevlig dag idag.
sån skillnad när man bara har två barn hemma, lugnt o mysigt.
Innan sa jag att det spela ingen roll om man har två eller fem barn haha. märks skillnad på röra, tvätt o disk iaf om man säger som så. barnen har dessutom varit exemplariska idag. bara snälla o mysiga.
Behöver spendera lite tid med bara dem o mysa lite också så trevligt.
gick bra hos tandregleraren. sonen behöver ingen tandställning är mer för skönthet isf o då får man bekosta det själv. dottern får vänta till nästa år vilket bara är bra för vill inte blanda in det när hon ska skolios opereras också blir licksom lite för mkt känner jag.
Känts bra efter samtalet imorse även om det var för kompisens skolarbete så känner jag ändå att det gav mig lite också. nu är ju frågan om jag vågar, risken är ju rätt stor att jag kommer o faila när det är så längesen jag plugga. har ju glömt jädrigt mkt om man säger så o kan man då hoppa på högskolan o hoppas det faller på plats?? känns inte som det, det är ju ändå ganska svåra saker som bara ska poppa tillbaka...
skulle varit kul om man lyckats iaf men om inte... ja jag är en domedagsprofet men så länge jag inte är själv måste jag tänka praktiskt o fakta också...

verkar som det blir en liten weekendsemester i maj om allt blir som man vill. hade verkligen varit lagom o mysigt =) hoppas hoppas.

underbart vårväder ute med, inte alls så kallt idag. lovely men man blir ju helt slut av sol o frisk luft känns det som.. trött som bara den fast man sov länge o huvudvärk idag men är nogför att jag druckit för lite.

nu ska jag få fram lite sen middag men känns som hela dagen blev förskjuten när det blev sen lunch. kompisen var här längre än jag trodde.
sen blir det till att plugga till provet imorgon, komer bli kul när jag redan bara vill krypa ner i sängen.
blev utbjuden på dejt idag med.... har inte hört av den killen på länge o ibland känner jag att man skulle gett honom en chans men samtidigt är ju älsklingen kvar i mitt liv... även om...

gäsp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar