söndag 15 april 2012

vad ska man säga... dags för en omgång rosenrot kanske?? känns aningens bättre idag men lite småkinkig för att minstingen väckte mig inatt o sen kunde jag inte somna om o sen väckte ho  mig tidigt imorse med sina "problem" o då var det ingen mening med att somna igen. men jämfört med igår så är det ju bättre iaf hehe fast hade önskat lite sol idag också.
igår lyckades jag masa mig iväg till affären i sällskap med dotter, svårson o minstingen. satt o åt glass i solen utanför affären o sen blev det frappé hemma på gården.
tror att lite av min irritation beror på att man varit instängd i hemmet för länge låt det bli varmt o soligt så man kommer ut lite... sen är det väldigt crowdy här, alla är uppe på varandra hela tiden. Idag ska iaf svärsonen åka hem o även om jag gillar honom så märks det ju rätt bra när här bor en extramänniska.
nästa vecka lär det mest bara bli jobb, fem dagar o de övriga två blir det till att handla, städa, åka till malmö och gympa.

pratade inte med älsklingen igår, vet inte varför men orka inte ringa honom... kanske för att det var nåt i vårt senaste samtal som störde mig... som jag inte vet om jag orkar längre. borde jag försöka bryta nu när han är borta. även om känslorna är kvar o jag verkligen saknar honom så är ju förhållandet sisådär och det finns saker som gör att jag känner mig pressad. men blir ju ett tomrum...  idag får jag väl ringa, idag är det fem år sen vi träffades för första gången. fem år! en halv evighet...

sen får jag ju avsluta med lite peptalk haha. På det andra stället jag jobbar så kommer hemtjänsten och hjälper till med punktinsatser och i fradags var det en av de trevligaste där och känns så roligt för det syns på henne att hon gillar mig med =) (ja ajg är fortfarande fascinerad av att det finns folk som kan tycka om mitt sällskap hehe) iaf så prata vi o så kom vi in på ämnet barn o hon fråga om jag hade barn (ja vi har ju inte träffats så mkt o de är bara korta stunder inom jobb) o jo då sa jag att jag hade det o vilken ålder o hon ser närmast chockad ut o säger lägg av! jag trodde du var runt 25 :p fast sen när jag prata med dottern hemma så undra vi om det nog inte är för att jag beter mig omoget o inte ser ut som 25 haha.

nu måste jag verkligen ta o göra lite nytta o få gjort det som skulle varit gjort i början på veckan. tänkte ta nån timme till det nu, paus för lunch o städning o sen fortsätta... men tradigt är det men skönt när det blir gjort...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar