onsdag 11 april 2012

much better

känns bättre idag iaf, trots regn och jobbig dag på jobb... lite sömnbrist också men men är bara att kämpa på...

skrev till jobb igår att jag tacka nej till andra jobbet men så ringde hon idag och jag e ju så duktig på att säga nej haha... fast jag lade till liiite villkor så får se om hon kunde lösa det. fast ja jag vet inte. tänker inte jobba så mkt som var ursprungsplanen iaf.
fast det är rätt roligt på jobb nu ändå börjar bli lite varm i kläderna efter två år hehe. är ju inte lika osynlig längre om man säger som så. inte för att jag försökt visa mig snarare tvärtom men ja har blivit så iaf.
fick lite jobb på fredag iaf. kunde jobbat i helgen också om jag ville men jag tänker vara lite bekväm, har ändå jobbat fem helger i rad nu och en kan man väl få ledigt även om det är lite störigt för jag hade ju kunnat jobba o pengarna behövs men å andra sidan behövs min mentala hälsa också haha.

prata precis med älsklingen. han börjar redan få hemlängtan haha. men nu har han åkt iväg så får han ju faktiskt stanna ett tag även om jag saknar honom. kan nog överleva att sakna honom några veckor...

nä nu ska jag fortsätta avverka todolistan och sen sängen upp tidigt imorgon så man kommer iväg till röntgen med dottern. öppet hus på kvällen o jobb på fredag. så är snart även denna veckan slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar