lördag 31 maj 2014

Klyschigt

Gårdagen tillbringades på shoppingcentrumet. Nåja inte riktigt åkte till stan först för att möta upp mellandottern som varit hos min syster ett par dagar. Hon hade missat tåget så vi fick vänta nästan en timme på stationen, jag o minstingen. O sen var bussen sen men men fram kom vi.

Började med optikern. Lätt pinsamt att komma med ett nästan år gammalt recept men ja nu är det så. Skulle kunna säga att jag inte haft råd men mer att jag dragit mig för kostnaden och prioriterat fel som de i lyxfällan säger. Är ju inte så att minstingen varit utan glasögon heller men nu blir det nya. Denna gången prova vi nytt ställe där man får allt för 1499 så får se om de duger :-) klara om 2v.

Fick kompletterat minstingena sommargarderob så nu klarar hon sig värre med sonen...
Jag skulle ha ett par enklare tygskor med lite tjockare sula. Hitta för 99kr tar de utan betänkligheter. Efter att varit ute en liten runda igår har jag största skoskaven som väckt mig då o då inatt. Knappt compeeden täckte o de råka komma för långt ner precis på gränsen så öppnat sig där o bara härskar... Nice. Ingen promenad från bussen o vinterskor på, pinsamt...
Folk som bara den där, skulle kikat på Ikea med men nä tack, hemfärd.

Jobbhelg, Boring.

En klyscha men att stå o kyssas i solnedgång vis havet är mys. Inte tänka, inga barn, inga pengar, inga exfruar, inga planeringar, inget jobb i tankarna. Bara här o nu. Kändes som det var längesen vi hade det så, minipaus från allt. Skratta, älska, bara vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar