lördag 3 maj 2014

Lämna skutan?

Det går inte undan men å andra sidan har jag vabbat med så hur mkt tid finns det?
Sovrumsfönsterna är putsade. Gardiner tvättade o bytta. Minstingens rum är vårstädat o garderoben rensad. Likadant hos sonen men han har ju fixat mesta själv åtminstone. Vanligag städning o tvätta har man med hunnit med. O matlagning o disk.
Bara resten kvar vilket nästan är allt...

Igår rymde jag o de yngsta hemifrån och åkte till shoppingcentrumet. Var nog en v de bästa dagarna där. Ungarna var perfekta o vi hade trevligt. Som välkänt fanns inga större summor att spendera men sonen fick jacka o skor vilket var ett måste. Dottern fick ett par byxor vilket var välbehövligt liksom en billig trimmer till sonens risbuske till hår. Vad som inte var nödvändigt var en tröja till mig o en dyr lunch. Tröstar mig med att det var 25% rabatt på kläderna o att sonen hitta billiga skor på Inter sport.

Sen var det tillbaka i verkligheten. Jag o mellandottern går varandra på nerverna. Alla e sjuka inte minst babyn som dessutom skriker stor del av nätterna o det ljudet kan jag inte stänga av.
Bråkat med älsklingen o för en gångs skull tycker jag att han varit skittaskig på flera punkter spec en. Vad håller han på med? Är det för att hans röra i hans liv påverkar honom så näe inte mitt fel, om inte det så vet jag inte. Inte okej. Känner för att lämna det sjunkande skeppet men nä är emot mina principer, ska stå kvar som en ståndaktig soldat. Har man tagit fan i båten får man ro han i land fast inatt ville jag kasta överbord. Lååångt kast.

Jag e slut, ett par timmars sömn är inte enough för mig.
Så jädrans trött myror i kroppen. Bara jobba två timmar till...
Förkyld o huvudvärk.
Livet leker. Jo är helt ok bara jag får sova. Fint väder ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar