tisdag 20 maj 2014

At the moment

Känns helt ok faktiskt... Kan beror på att jag har två lediga dagar framför mig o sommar ute :-)
Segt på jobb, ingen motivation, tänker mer o mer på att plugga... Tänk så kommer jag in är ju inte meningen. Tänk så tackar jag nej så kommer jag inte in när jag vill, tänk så tackar jag ja o så får jag inte csn. Tänk så klarar jag inte av det?
Den dagen den sorgen. Men hade varit skönt att starta ett "nytt" liv. Iofs vill jag vänta till nästa år när praktiska är fixaten är det nånsin rätt tid?

Iaf två lediga dagar o vad ska jag fyla dem med? Handla skor? Glasögon till minstingen (o på tal om förra inlägget är det nog fler som snart behöver). Räkningar, ångest men ska försöka se det som en utmaning, tävling. Börja vårstäda kök, fixa med tradera, veckostäda, Maila massa, fixa färdtjänst, storhandla, besöka minstingens nya klass?
Jag förstår inte hur folk hinner. Fb är nerlusat av DIY, städning, matlagning, bak, resor, träning, familje-uteliv, barn, återbruk, renoveringar, filmer, böcker, serier, kurser, självförverkligande etc. Jag hinner/orkar knappt jobb o vardag. Hur orkar folk? Eller så är jag lat. Så skönt igår när mellandottern sov hemma o jag bara kunde använda mitt vardagsrum o slänga mig i soffan efter jobb o kvällsfix.

O så ska jag vara ute i solen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar