söndag 18 maj 2014

verklighet?

sommaren är kort eller något. idag har varit en grå dag igen med regn. och trött som bara den har jag varit. knappt sovit inatt ett par timmar bara.
Den sista månaden har varit annorlunda med älsklingen, han har varit annorlunda och inte till det positiva men ibland vet jag inte om det verkligen är han eller om jag lever i någon fantasivärld. Där jag inte längre kan ställa mig utanför och se saker som de verkligen är. Jag har varit så glad för att jag i detta förhållandet inte har analyserat sönder saker, för att jag inte har tagit saker personliga men känner att jag är på väg dit igen fast jag inte vill. saker som han har sagt har fått mig att tvivla på saker vilket lett till analyserande, till att skudlbelägga mig själv till viss del. Ibland så bara vaknar jag till och allt är som vanligt och jag säger till mig själv att det bara är hjärnspöken. Eller till viss del för han e knepig just nu men som hans liv är nu så har det nog mer med det att göra än med mig att göra. Men det gör itne det så mycket roligare för mig. tillfälligt? eller en förändring?
Jag vet inte vill bara inte ha så många tvivel, och i sanningens namn är ju inte allt inbillning finns ju saker han har sagt rätt ut med, tyvärr. hans motto sanningen framför allt.

mitt jobb gör inget bättre heller för mkt tid för menlöst grubblande.

tur man ändå genom internet kan hålla kontakt med människor som finns längre bort så man känner nån verklighetsförankring så man kan tänka på andra än sina egna grubblerier.

Mellandottern åkte till babyns pappa idag igen, skönt. Vill vara med henne men just nu är det för mycket vi går varandra verkligen på nerverna så blir ett minimum denna veckan. Vi är iaf överrens på den punkten.

nä nu ska jag se nåt på netflix, börjat se orange is the new black. tog ett antal månader innan jag började använda tjänsten lite effektivare. är lättare när jag är så distraherad men går ut över läsningen istället. Kan inte hinna allt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar