lördag 30 november 2013

kändisvarning

Så då känner man äntligen en officiell kändis kan man stryka det från listan haha. Skoja bara så viktigt är det inte men är inte så man hänger i de kretsarna.
Närmaste är väl att idolSassa har sovit här en gång :p

Nu är det iaf officiellt att Outtrigger ska ställa upp i melodifestivalen. De gjorde ju en cover på förra årets vinnare och sen har det rullat på. smart move. De började direkt när vinnaren utsågs så under natten gjorde de om låten och spela in en video så de kunde slänga upp den på youtube tidigt dagen efter.
Nu är det iaf så att sångaren är en av min sons bästa vänner om inte den allra bästa just nu. Från början var han bäste vän med sångarens storebror, de gick i samma klass. Men ju äldre de blev så blev det att man kunde hänga med sina syskon också. När sedan storebrodern flyttade efter gymnasiet så börja min son vara alltmer med sångaren då.
O denna kille förtjänar verkligen all framgång. Han är så engagerad och driven när det gäller musik. Han har organiserat och donat med en massa saker inom detta området. Så verkligen jättekul och jag önskar dem all lycka till.
han är dessutom en väldigt trevlig och rolig kille. Vilket hela familjen faktiskt är. De har även en syster som också har ett funktionshinder så är lite roligt även om hon är mycket äldre än min dotter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar