söndag 24 november 2013

Hade man bara fått sova så hade det ju underlättat.

Helgen har faktiskt varit helt ok. i fre em tog vi ett ryck och hjälptes åt att frestäda,så skönt när vi var klara även om här hade behövts en rejäl storstädning.
O sen har vasken i badrummet gått sänder. hela metalldelen i botten på vasken har lossnat så nu läcker det även undertill. I köket har det också börja läcka under vasken är väl stopp eller nåt annat härligt. Måste nog ringa om det i köket :( svårt fixa det själv. jag är rädd för vaktmästaren o ber inte om hjälp om nåt vilket väl göra att det blir så dyrt när jag flyttar ist. Fönsterna drar, kranen i badrummet läcker, ytterdörren går inte att stänga då handtaget är sönder. ett av barnen har tagit sönder vartenda handtag i lght :(
vill liksom inte att han ska gnälla... säg vad jag inte är rädd för å andra sidan haha. Eller jo har faktiskt ringt när tvättmaskinen sluta tömma och när ugnen sluta fungera, också omöjligt att leva med men annars...

var iaf en väldigt lugn o avslappnad fre em/kväll. sov dåligt som senaste veckan o när jag väl somna framåt morgonen så kom minstingen o väckte mig.

Igår blev inte mkt gjort på fm, kom iväg en långpromenad till apotek o handla. Tack o lov för vår lilla buss på vardagar, glömt hur tungt det är att asa hem maten... Fixade dotterns hår. börjar bli riktig snabb på att sätta in löshår nu fast leka frisör inte alls e min grej. Aldrig varit.
ja sen var den dagen förbi. sonen var här en runda. mys på kvällen med räkor.
Äldste dottern magsjuk inatt, hon mådde lätt illa igår så var nog inte räkorna iaf. Vi andra har inte känt av något. så förhoppningsvis vågar man ge sig av imorgon. Hoppas minstingen inte blir sjuk iaf för då är det svårare. är inte så lätt att bara ge sig iväg från mitt jobb.
Så blev inte mycket med att få upp julpyntet idag. Bara pluggat hela dagen istället. Ont i huvudet, kan också bero på att jag inte kunde sova inatt heller. vaken mellan kl1 och halv fem. snurra snurra. tankar på ekonomi, plugg... mellandottern o hur det ska lösa sig för henne. sista dagarna har jag varit ledsen för älsklingen med. saknat honom så mkt sista dagarna. övertrött o pms väl...

Fått gjort god sönmiddag idag iaf, för min skull de små hade lika gärna eller hellre ätit annat men jag har varit så sugen... mumsigt. husmanskost =)
igår köpte jag gulliga jultvålar, pepparkaka o äpple/kanel. vara glad för det lilla här i livet är väl vad jag har råd med julpynt i år hehe.
Planen var att göra provet ikväll kl 20-24 men nja... med denna huvudvärken...
Vill sova ut... ordentligt utan att snurra o snurra...
Nu väntar en vecka med mkt jobb eller ja fem dagar... en skoldag, då även ett utv samtal ska in och på avslutning för minstingens målarkurs... sista dagen har jag bokat in min muntliga uppgift i andra kursen och så ska julpyntet upp o dottern "flytta"o på kvällen disko med minstingen i stan.
ska göra provet nån kväll, få färdigt två labbrapporter och skriva ett arbete. och göra den muntliga uppgiften. mesta fakta är hittat men resten att få ihop det...
Blir nog ok... måste bara få sova liiite.
Dåligt samvete när vi skulle skriva i minstingens pärm vad vi gjort i helgen för det var inte mkt att skryta om... men är väl bra med en tråkig helg med hehe.
Nu kör vi 110% i 3 1/2 v sen så är jag död lagom till jul :p
Nä avsluta dagen för minstingen nu... sen får jag se om jag orkar ta tag i lite till ikväll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar