tisdag 5 februari 2013

Som en riktig man

Shit vad jag mår shit, huvudet dunkar, snoret rinner, river i halsen, ögonen tåras, träningsvärk av allt hostande.
Kunde inte somna igår när jag lagt mig, tankarna snurrade o jag snurrade. Blev så förbannad på älsklingen i tankarna så bestämde att jag inte ska svara om han ringer idag vilket han såklart inte har gjort. Är ju sista dagen med familjen........ För nu.
O frös gjorde jag så märgen klappar. Efter att halvsovit på något knepigt vis vakna jag vid två. Enough is enough. Tablett, nässpray, sängen igen. Kunde jag somna? Nix, vaken, tänka o tänka. Tabletten gjorde att jag blev varm iaf... Tänka snurra tänka snurra. Vid fem somna jag, vakna kvart i sex av alarmet drypandes av svett... Nu vill jag bara hem i säng. De ringde från skolan, flyttad lektion för att läraren är sjuk, hur typiskt är det nu när jag skulle gå... Grr... Lektionen är 16-19. Mm o då har jag barnvakt eller?
Vill bara sova de närmaste tre veckorna, hur fasiken ska jag komma ifatt mig?
Lagt in min semester nu iaf. Jag ska lyxa till det med nästan tre v :) fatta vilken lyx! Men smakar det så kostar det... En halv månadslön :( men jag måste ha lite riktigt ledigt nu känner jag...  O måste ha minstingen ledig lite. Nu ska man bara klura alla helger som minstingen ska ha passning i sommar... Kan nog skita i att ta extra helger misstänker jag...

Fick min nya almanacka igår inte så snygg men kul med ny, ovanligt med stor men gillar den...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar