lördag 29 oktober 2011

marknad

så då var äntligen de två veckorna över så nu ska jag bara mest ta det lungt fem dagar till nästa period men är ju lite lugnare nu iaf skönt =)
känns som vi alla är småsega o på väg att bli sjuka här men hoppas det går över...

idag är det marknad i denna hålan och jag får väl gå en runda med minstingen, ja mellandottern ska också med... stora dottern gör högskoleprovet idag och lilla sonen går ju såklart med kompisar.
Inte för at jag kan påstå att denna marknaden är spec rolig längre men iår känns det verkligen som det kan kvitta...
brukar alltid vara nåt, några syskon som dyker upp här när det är dags för marknad men i år ingen, eller ja ingen vad jag vet om :S boring men men... går ju snabbare då hehe.

idag fyller älsklingen år så ser om han kommer ikväll så han kan få lite tårta. idag får han ingen rolig present :S Min brors tvillingar fyller år idag också. har inte fått tag i min bror på länge :(
tycker överlag att det är väldigt många syskonbarn som fyller år just nu men å andra sidan är ju rätt många barn så blir väl att de fyller år då o då hehe. fast faktiskt är det väldigt få som fyller å på sommaren o inte så många på våren heller.
intressant eller inte...
Lite tråkigt dock är att det nästan aldrig är några kalas längre :p nu har jag ju typ råd att åka o ge presenter men då e man aldrig bjuden ist hehe. tycker det är lite trist att familjen blivit så utspridd...
får se om man kan åka till nån på höstlovet...
nä nu skla jag sätta fart så man kommer hem nångång o kan städa här för jisses vad det ser ut när jag jobbar mkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar