måndag 12 september 2011

Inte nu heller

trodde jag skulle hinna skriva ner lite nu efter att ha varit borta härifrån hela helgen men fastnade i att läsa ikapp mig i lite bloggar så har inte tid längre men kanske man återkommer senare idag =)

nu ska jag sticak iväg till affären. få mina 300kr att förvandlas till en veckas mat för familjen =) alltid kul med utmaningar.

annars inte hänt så mkt... lämnade minstingen i malmö i fre, glad att jag jorde det fast det var mer besvär för mig men för abrnens skull var det det bästa =) spec efter att man läst barnens pappas inlägg på fb, suck. nåja... sen i helgen har det varit jobb... sov hos älsklingen i lördags... men jag  så trött o grinig... blir sur på mig själv men inte ens det hjälper. är precis som om jag bara vill provocera honom hela tiden...  var aningens bättre när han var här igår emn ajg känner mig så övertrött...

nä nu måste jag sätta lite fart så jag hinner hem till hem till gården =) missa ju massor förra veckan då jag jobba både tors o fre hehe. dottern säger att jag kan ju se det på play men hallå det är ju inte alls samma sak... fast man kanske inte ska vara så motsträvig :)

Fin höstdag med sol idag...  med tanke på jättesjön som numera finns på åkern utanför mitt hem så ska man vara glad för alla soldagar för jisses vad mkt regn det kommer hela tiden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar