söndag 4 augusti 2013

typiskt

idag kom jag in i ett hur bra flyt som helst så är det ju typiskt att man måste avbryta för att hämta minstingen nu men men... synd man inte kom in i det flytet igår men lite svårt då sonen satt här o behövde prata ur sig lite...
jaja är en värdslig sak och jag kan bara skylla på mig själv =) Inga försvarsmekanismer här inte haha.

bättre väder idag enligt mig iaf, igår kunde man ju knappt andas men så var det väl också Sveriges varmaste dag detta året.
känner mig ganska utvilad idag även om jag lätt hade kunnat vara barnledig en vecka ;) känt mig lite ledsen o ensam men blir ofta så när jag har hemmet för mig själv. stupa i säng tidigt igår och vakna tidigt idag.
älsklingen ville komma igår när jag precis lagt mig men jag sa nej... orkar inte med menlösa nattbesök... prata lite innan.. menlöst det med...

nu önskar jag bara att den envisa huvudvärken som hängt kvar hela veckan ska släppa nån gång. vattenbombat mig själv under helgen när man varit hemma men verkar inte hjälpa det heller... o fick tandvärk i tors när jag kom hem till syster som inte heller verkar släppa. störigt. Ipren hjälper inte så mkt... men går väl att leva med det med.
fem dagar kvar av semestern, känns som den redan är slut. massa skolarbete och todolista nästa vecka så känner mig inte ledig ledig. får väl försöka komma iordning till vardagen. en utflykt är iaf planerad om det nu inte ska bli dåligt väder förstås.
ska bli skönt med vardag men inte gå tilbaka till jobb... vilket gör mig mer säker på mina planer så det är ju nåt positivt iaf.

nä nu blir det promenad till bussen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar