lördag 27 oktober 2012

höstmys

tycker att denna hösten har varit riktigt skön, bra mycket bättre än vad sommaren var sommar iaf. Passar på o njuter. Hösten är mer min årstid iaf =) den blir man sällan besviken på hehe. Gillar maj också. men annars tycker jag våren brukar vara sådär... vintern är fin om det är snö och inte bara en massa slabb som det oftast är här nere. sommaren är bra om det är ok väder. mellan 20-25 grader och sol.
Så skönt att vara lite långledig, för en gångs skull känner jag mig ledig med inte som att jag bara känner mig stressad inombords för att det snart är dags att jobba igen.
i fredags fick jag handlat sen höstpynta vi lite här hemma. och fixade pumpor för första gången. gjorde en pumpadipp som älsklingen älskade och rostade kärnorna. kärnorna blev ju jättegoda =) Alltid lär man sig nåt nytt hehe. tände alla värmeljus vi har på kvällen så är runt en 50 st, mysigt o varmt =) hade go middag o allmänt trevligt.
idag sov jag ut vaknade kl 8 efter att sovit 9 timmar i sträck så skööönt kan inte komma ihåg när det senast hände men trött idag iaf.

idag var det dags att gå på den årliga höstmarknaden i denna hålan. Faktiskt ovanligt lite folk att hälsa på o inte hitta jag nån ny väska heller :s fast hitta jättemysig mössa till minstingen som hon fick, passa så bra till hennes jacka. sen fick hon åka en karusell och köpa lite godis o en hello kitty ring så var hon nöjd =) Vi var lite bekväma av oss idag så gick till pzerian och åt så inte så mkt man måste göra här hemma idag.
Lite lättare kvällsmat till barnen o sen har vi lite ostbricka ikväll. o värmeljus =)

jag är inte så mkt för den amerikanska halloween rakt över men tror jag ska börja med nån lite mer höstmysig variant över höstlovet i fortsättningen... lite halloween lite svensk höst. lite mys mitt i hösten så är det inte så långt kvar till jul sen =)

känner mig lugn o nöjd idag, skön ovanlig känsla hehe.
storstädningen får jag väl ta nästa period jag e ledig :p

trött på älsklingen, mer o mer gnäll på allt. vet att han ahr jobbigt o visst jag bryr mig... till viss del... Jag har däremot svårt att bry mig om allt angående hans fru. trötta mig liksom, orkar inte bli ledsen ens bara trött på att höra det... o alla hans andra poblem... trött på det helt enkelt. saknar knappt honom ens när han är sån. man ahr ju inte nåt att kämpa för heller. om jag bryr mig eller inte spelar ingen roll blir inget vi iaf. liksom menlöst. men det e ju vad jag tycker nu, vet ju att det pendlar.
fick fråga om dejt nästa vecka men jag har ju fortfarande inte gått vidare så...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar