torsdag 17 april 2014

Som förr

Känner mig en aning instängd. Blir i te mkt påsk i år iaf. Orkar liksom inte dra saker när ingen bryr sig. Men minstingen har gjort lite nytt påskpynt och en buket tulpaner o ris är inköpt.
Handlade massa mat idag med, sonen var snäll o körde mig hem. Vi får ha en liten påskmiddag imorgon. Enkla påskägg för sakens skull, de har ju ändå gnällt att det aldrig är gott godis så då kan det kvitta.

Var på miljöutbildning igår. Och visst det är väl viktigt men nivån på det... Mellanstadiet och dessutom var det andra tillfället så kändes som de skrapat ihop se få som jobba den riktiga dagen då både chefer o gruppledare var där.
Sen var det dags för betygssamtal och eftersom jag skröt förra året får jag väl bita i sura äpplet o stå även för detta. Och med tanke på entusiasmen jag känner för saker i allmänhet o tiden jag la ner får jag vara nöjd, blev c men det mesta hon hakat upp sig på var att min källkritik inte var tillräckligt utförlig...

Halvkul hemma av olika anledningar...

O så älsklingen. Jag var glad när han kom, kändes som förr. Somna med ett leende bredvid honom. Inte sovit ihop på ett halvår. Var mysigt. Och idag vakna vi och det var verklighet och det var som förr men som det förr som jag inte alls längtat efter... Krassa verkligheten. Jag vet ju... Men min förståelse börjar ta slut... Önskar jag bara kunde se det som från början som något tillfälligt att vara rädd om men svårt... Alla hans problem överskuggar allt, jag har ingen större plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar