måndag 14 april 2014

ibland är det bra att vänta

igår tänkte jag att nu äntligen kan jag skriva att allt är så bra och lite om det...
Idag tänkte jag detsamma
ikväll tänker jag tack och lov att jag inte skrev något...
Just nu känner jag mig bara korkad men var kul så länge det varade.

Men det är faktiskt sämre även om just den lyftande saken försvann. Jag lyckades få till en bra dag utan minstingen och det var skönt att vara utan henne lite. Idag har hon dessutom överlycklig tjatat om att få återvända dit och om hur roligt det var med taxi så ja kanske... Sen blir det ju aldrig till 100 som jag vill men det är ju inte heller meningen egentligen känner jag. Lite ny luft under sina vingar skadar inte.
Min todo lista är när på tom, inga akuta jobbiga saker som väntar. en liten paus. skolarbetet avslutat inte alls på den nivå jag hade kunnat prestera men tydligen blev det inte bättre så får vara så, betygsamtal på onsdag. Sån skillnad mot när jag skulle ha det i biologin som jag kände räknades var viktigt, detta känns mest bara extra, inte engagerande.
så nu kanske man kan kurera magsår, stresseksem på ögonlocken, kanske huvudvärken kan bli bättre. Och så småningom kan jag börja prioritera saker som jag vill igen.
och att det blev som det blev idag kan föra något bra med sig, lite jävlar anama, lite mer riktig känsla av att fortsätta förändra men ett stort hopp.
Fundera på en b-plan som skulle kunna funka.
Nu väntar sängen varit uppe sen fyra imorse för att få in det sista haha, jag förändras inte på vissa saker tydligen.
gäsp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar