torsdag 25 augusti 2011

morgonstund

har varken nåt direkt att skriva eller ens för den delen att göra vid datorn så sitter här mest för att jag kan hehe...
ska iofs loga in och avboka ett möte med hab men annars inget större...

sovit hur bra som helst inatt, känns som att ju mer han är här desto sämre sover jag själv men kanske bara är tillfälligt.

sitter o längtar efter sovmornar, händer ju aldrig att man får det när det är skola... *gäsp* är knappt varannan helg jag får det eftersom jag jobbar varannan men men en dag flyttar väl minstingen hemifrån :p
har väl inget emot att gå upp egentligen men e mer en kvällsmänniska o gillar att ligga o dra mig ett tag... med sovmorgon menar jag gå upp vid 9-10 tiden inte så att ajg ligger riktigt halva dagen.

imorgon blir det att lämna minstingen halv sju *gäsp* men ska jobba på roliga stället imorgon så dagen går fort iaf. efter jobb fundera jag o äldste dottern på att åka till väla, det invigs ju i helgen så lär vara folk som bara den... hade ju planerat att åka direkt imorgon på morgonen men var ju ingen anledning att tacka nej till jobb för. att det dessutom är jobbhelg o massa erbjudande lär ju inte locka färre personer...

men finns faktiskt en del saker jag behöver på riktigt så kan ju passa på när det är massa erbjudanden...
funderar på att åka till ullared med dottern o älsklingen nästa månad så vill ju gärna få nån krona över till det med =)

nä om man skulle traska iväg till affären... "bara" ca två månader kvar tills man har en affär nära att välja på... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar