fredag 1 april 2016

it´s alive

Jodå jag lever. Även om det känns knappt för tillfället, som alltid. Nä men denna gången har jag fått något i örat trodde först var en finne i gången typ eller nåt men verkar vara nån rejäl inflammation och det gör rejält ont och då menar jag rejält. Jag brukar vara smärt tålig men detta är sjukt jobbigt. Det är så jag hade kunnat gå till läkaren idag om jag hade haft pengar men istället får jag väl avvakta på tisdag och hoppas jag har pengar och de har tid då,

I övrigt rullar väl livet på... Hade en djup svacka med skolan. Inte så att jag inte tyckte det var roligt men var bara någon spärr som bara stängde av allt. Vakna upp igen för ett par veckor sen så nu är man ju sjukt stressad över allt jag måste komma ikapp med :/ synden straffar sig sig själv heter det väl.  Hade iaf tenta förra veckan tänkte först strunta i den för tyckte inte jag hade hunnit plugga tillräckligt men nej hade jag kommit upp ska jag inte trilla ner så gick och gjorde den med vinst eller förlust. Idag var den redan rättad och jag har klarat den =) Numera är vi bara strax över 50 i klassen så nästan 30 som slutat cirkus har inte så bra koll. 16 av oss klarade förra veckans tenta så nu e jag lite mer sporrad igen. Är en omtenta imorgon som jag missade för att vi på riktigt låg i maginfluensa när den var. och vad har jag pluggat? en dag? jaja ska dit och göra den med men kolla en kamrats tenta och den var bra mkt svårare än vad jag hade inbillat mig :/ jaja finns en chans till.
Sen har jag sista omtentan på cellens kemi om två veckor. har inte gjort någon av dem och den är svår och måste klara den då.
Börja ny kurs i tisdags också vilken kommer kräva en massa också så ja... stress. Om två veckor ska vi ta venprover på varandra. fasa. Hur ska jag våga det?  samtidigt vill jag stoppa tiden. det är ju så kul och snart har redan ett år gått. ett liknande år till och sen sista som mest består av uppsats och praktik.

I övrigt får jag inte mkt gjort. lång todo lista men får inte tummarna ur. Orkar lixom inte. orkar inte med folk egentligen heller och inte ljud. Och inte måsten och folk som hänger på en för att man ska göra saker. Orkar inte all personal kring minstingen och alla deras måsten.
Mitt hem ser ut som.... min ekonomi faller...
Jag är så trött jämnt och ständigt. vill bara sova.
satt i skolan häromdagen på lunchen och jag fick bara panik på allt sorl försökte fly ut i regnet men malmö är inte så jättetyst heller men var bra mycket bättre.
Det finns så mycket jag vill men jag orkar inte. Orkar inte engagera mig. En dag i taget.
Men samtidigt är jag glad, men skulle behöva mer ork, mer energi. Beöva mindre dåligt samvete för allt jag inte orkar. Vill bry mig mer om min familj. Precis jag orkar med mina barn men för lite engagemang för dem också.
jag tänker inte jobba i sommar. jag vill sova, läsa böcker umgås med mina barn och familj. Men har jag sagt upp mig? icke.
är itne så drastiskt att säga upp sig heller då kommunen jag jobbar i tänker lägga ut mitt jobb på privat.
annars händer inte så mkt i mitt liv... Älsklingen hänger kvar än... hans barn var iväg en runda till hans föräldrar i hemlandet men är tillbaka igen. Frun är i tyskland och familjerna motsätter sig skilsmässa. Hans syster kom dit igår och ska vara hos honom ett par veckor så ser man inte så mkt av honom vilket kanske är bra med tanke på skolarbete.
Syster har fått barn för tidigt och ligger precis bredvid min skola tur är det så man kan visa lite engagemang =) Äldste dottern är på internetdejt i Indien och jag vill också åka någonstans. Sonen har skaffat fv men vi har inte presenterats för varandra än. Barnbarnet har fyllt 2år!

jag måste bara... ta en promenad brukar jag säga till mina barn men jag har fått hälsporre (egen diagnos) så kan ju knappt gå emellanåt...

Nä nu är det dags att servera middag... se hur mkt till man orkar plugga... det man får in nu slipper man ju iaf plugga så mkt på till nästa omtenta haha. positivt tänkande.
Om detta öra bara kunde sluta värka... om bara inte om fanns :p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar