måndag 25 april 2016

det går upp... och ner...

jaha det här gick ju inte så lysande. Hur lätt kan man ha för att trilla ner i svackor. Nåväl ingen ide att gråta över spilld mjölk och nu har pressen ökat med 200% så då kanske jag kan få lite fart.
Helt slöseri med tiden har det dock inte varit. Vilat lite så känner mig inte helt slut längre men hade ju funkat bättre om jag först gjort allt jag måste göra men men. JAg har även fått umgås med alla mina barn och barnbarnet.
Lite dåligt samvete dock att jag inte hört av mig till syster som jag borde. Ja inte som en plikt utan för att jag vill höra av mig men orken har inte riktigt räckt till.
Resten av denna veckan som kommer får det bli att plugga dygnet runt minst, eller ja det gäller väl mer eller mindre fram tills skolavslutningen.
I veckan ska jag även hinna med möte på familjerätten, äntligen =) infomöte på sonens blivande gymnasieskola och åka och fixa pass till sonen, ev även växla pengar åt honom. Och hämta dotterns ID-kort.
Städning är klar idag likaså tvätt och en del handling. Räkningar betalda och det var minst sagt en stor hög blev inget sparande till sommaren där inte... hmm...
Rätt skönt blir ett par veckor då jag slipper pendla så mkt men gäller att disciplinera sig när man sitter hemma bara. Skulle verkligen behöva en arbetsplats så man slapp sitta vid köksbordet och hålla på och plocka ihop igen varenda gång det ska serveras mat här.

Och istället för att sitta här och iaf inte förmedla något av intresse för allt sådant försvinner när man sätter sig här så borde jag ta tag i de 15 stora instuderingsuppgifterna som ska vara klara tills imorgon om respiration. Orkar egenltigen inte ta mig till skolan imorgon men med tanke på mina inte så lysande värden på spirometrilabben så får jag pela mig dit kanske får jag höra något intressant som kan vara till hjälp när det gäller att förklara det hela.

o så hoppas jag att omtentan blir rättad snart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar