söndag 10 april 2016

Aningens hektiskt.

Det är minst sagt mycket i skolan nu, och är ju inte bara skolan man ska hinna med helst ska man hinna med familjen också men men det får jag göra i sommar :p
Nu är vi igång med cirkulationssystem och denna veckan ska vi dessutom lära oss ven och kapillär provtagning och EKG vilket ska övas på varandra... Det känns bara så läskigt på så många nivåer. Och märkligt när man så många gånger suttit på såna undersökningar på andra sidan med sina barn och nu är det jag som ska göra det.
JAg har en sista omtenta på lördag som jag måste klara men som jag inte ens i närheten känner att jag klarar :( cellens kemi, inte så mkt cell enligt mig men en massa kemi som inte alls vill fastna och där både föreläsningar och boken dåligt förklarar så man kan ta det ett steg längre vilket övningstentorna anger. Vi har även fått svar till dessa såklart men han är ju rolig och skriver inga svar utan hänvisar till boken... ja vi får väl se hur det går med det... jaja bara den är över blir det roligare. fortsätter vi med ett kroppssystem i veckan, vid sidan ska fyra arbeten om olika sjukdomar göras, labbrapport på tre av labbarna och så småningom en tenta. Under tiden måste jag även klara en omtenta i mikrobiologi som jag missa pga mitt öra...
Men för det mesta e det kul =)

varit lite deppig igen och ungarna e trötta på mig. snart tror jag på allvar att jag lider av depression. PMS som inte är av denna världen denna veckan också. hör inget på örat längre. stressen har satt sig i magen. huvudvärk men annars e det bra.
Överlever jag denna veckan så ska det nog gå.
går i skolan fyra dagar, fem om man räknar lördag och omtentan, slutar fem tre dagar vilket innebär att jag inte e hemma före sju på kvällen.

nä sovdags... upp fem o plugga lite innan skolan.
fick senaste labbrapporten rättad med väldigt bra beröm så var kul =) där vi rena ut DNA och proteiner från e.coli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar