söndag 19 juli 2015

Som vanligt igen

Så då var man hemma i det vanliga igen. Det var skönt att fly för ett tag, att inte bara vara mamma. Att slippa göra något. Ha tid och ork för mig själv lite. Var länge sen jag hade så mjukt insmort skin haha.
Å andra sidan var speglarna obarmhärtiga minst sagt. Sanningen sved. Jag är tjock ful, gammal. Går inte att lura mig själv längre inte. Att ändra att jag blivit gammal går ju inte så får ta ett allvarligt fokus på att ändra det andra.
Jag kände mig också så trött och ensam mellan varven och känslan av menlöshet försvann inte bara för att jag var hemifrån heller.

Men mest var det bara bra även om ensamhet är ovant och på nåt konstigt sätt stressande för mig.
På fre blev det en del springande i affärer och hitta väl inget direkt och ändå spendera jag alldeles för mkt pengar och då har jag ändå inte räknat ut vad jag e skyldig syster (inte för shopping då men mat, inträden osv). Ja efter springande i affärer och en snabb kopp kaffe med syster så färga jag håret och försökte göra mig klar för en fre kväll.
Syster och jag gick på en persisk restaurang och hon hade rätt det var verkligen sååå gott :-D hade hon rätt i. Vi hängde på hotellet. Snacka (för mkt kanske) lyssna på musik, lite vin.  Så skulle vi då ut. Hamnar först på ett ställe som inte direkt gjorde att man kände sig yngre smalare eller vackrare :-P har nog passerat det stadiet även om jag lyckades hålla det tills lite över 30 åtminstone. Men men... Så fick gå där medelvikten och åldern var högre hehe. Men ja var ingen tusch på folk ute. Men det är alltid kul att vara med syster så gjorde inte så mkt. Gav upp vid två.
Störigt är att jag vaknat varje morgon vid sju så även efter att vi varit ute... Segt.

Hemresan var sådär. Jag var seg.  Fullt på tåget och blev stående omringade av massa tonåringar som smaska stinkande Burger King haha. Fullsatt buss på det med en minst sagt förvirrad chaufför. Sen var jag hemma igen och efter det kom minstingen hem och allt var som vanligt igen.
Så då var det att packa upp, börja tvätta till nästa packning och planera för nästa resa.  Varit småsegt idag men fått handlat iaf. Sonen kom förbi ett tag mitt stora hjärta <3
Mellandottern var här igår och hon hade inte sin bästa dag och jag var trött och orka inte så sluta inte alls bra :-(

Imorgon dags att börja jobba igen. Jag så vill inte, tar emot. Skulle kunna gråta av bara tanken. Vill inte, vill inte...  Ordnar sig nog på nåt vis :-P

Älsklingen var här igåt och det bar så inte bra alls inte på något vis. Orkar inte. Måste sysselsätta mig hårdare sluta tänka. Ord räcker inte längre när det inte finns handling bakom. Som står i så många kloka visdomsord att man kan alltid göra tid för det man tycker e viktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar