onsdag 8 juli 2015

Semester o sova

Ännu några semesterdagar har passerat.  Jag har t.o.m lyckats ha några rejäla sovmorgnar, summan av sovtimmar har inte blivit överdrivet pga det då jag sovit dåligt men inatt lyckades jag sova nästan nio timmar utan att vakna så skönt.
Tror jag förhoppningsvis kommer sova bättre då jag lyckats ändra mina tankar och bestämt mig för saker. Fortfarande ledsen för saker men inte alls på samma sätt. Let it go and moving on typ.
Ta ansvar för mitt eget liv kan inte göra så mycket mer än så för tillfället. Säger inte det är lätt men lättare när jag bestämt mig.

I övrigt har vi det lugnt och skönt, vädret är väl inte det roligaste kanske.
I måndags var dottern och barnbarnet hår på middag.
Igår baka vi en snabb kaka och åkte till Fredriksdal, lite trötta på hemmet och med kulturkort och sommarkort blev det en gratisutflykt. Fortfarande inte fått vab pengarna jag väntar på... Var en alldeles lagom liten utflykt.
Idag har det regnat från och till så bakåt lite, känns som evigheter sen sist. Jag som varit en bakande människa får träna upp mig igen :-)  blev köttfärspiroger, skinkpiroger, bröd och kanelbullar. Satte en ny sats flädersaft. 
Imorgon jobb, så vill inte... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar