tisdag 28 januari 2014

inte alls nån klok 40åring

Önskar jag kunde skriva en massa spännande saker om mitt liv men nä. Det är total stiltje. Jag är bara en missnöjd bittermus. Läser andras bloggar om deras fantastiska livsresor och djupa insikter. Hur de tar tag i saker och ting och tar sig framåt medans jag bara sitter och läser och muttrar för mig själv. Typ säkert det är så amasing, jag vet nog att det finns annat under ytan etc etc. Som en riktig trevlig kvinna med djupa insikter helt enkelt... eller inte...
jodå jag vet, jag har kommit en bit på vägen, jag har börjat med de små babystegen. Men sen då. Om jag ska komma med något djupt är det väl att jag är bra på att hitta ursäkter, finns alltid en massa som kommer ivägen.
Just nu känner jag att vardagen inte alls fungerar, inte alls som jag vill iaf. Jaha men gör något åt det då? MM kan man tycka men det är inte alltid enkelt när man måste samarbeta med andra människor, andra som inte alls e på samma bana inte tycker likdant och inte har samma mål. Umgås inte med såna då? Ja inte så enkelt när det gäller ens barn.
Jag måste tvinga mig till att komma igång och göra vissa saker men det är så mördande tråkigt. Visst man ska se målet men att jag nu måste omorganisera en massa igen gör inte mig gladare, att en storstädning väntar gör mig inte gladare. källaren... Att det alltid är folk hemma gör det svårt att komma igång för mig. Finns det något störigare än att göra nytta när någon annan bara ligger o suger energi? Men å andra sidan de gånger ingen e hemma är det så skönt så då vill jag inte göra något heller.
Motivation önskas. Har så svårt att sätta mig själv som en viktig sak att göra något bara för mig själv. Behöver liksom mer bekräftelse än så och det är löjligt jag vet. Borde räcka att ändra sitt liv och vara glad för det men jag vill dela det med någon på nåt vis iaf.
Motivationen att öppna skolböckerna är noll...


Men kanske behöver jag lite stiltje en period av lite lugn och bara komma iordning med det som blev livet nu. Vänja mig, acceptera det fullt ut... Sluta vara irriterade för att jag bara är ett "offer" utan val i den frågan. Och ja det blir ju bra detta med... men nä... kan inte låta bli att tänka att jag ville inte detta, blev "påtvingad" detta. Bara vända tankarna och det går ju lättare, är ju en lycklig sak med, mest...

huvudvärk och trött... Inte dåligt humör egentligen men saker skaver, tröttheten att bara vilja gå o lägga mig...

yngste sonen e genomförkyld och hemma i sängen.
Minstingen har gjort något med foten, svullen och röd nu ikväll, blir en tripp tillskolsköterskan imorgon och hoppas det bara är nån vrickad tå och inte skoskavet under som är inflammerat. hoppas kan man ju.
Storstäda imorgon. slänga massa skit... ändra om i stora garderoben, få undan julkartongerna. ha handläggare på hembesök.
ångest för att jag har två barn som snart fyller år. 12 och 20. kalas, presenter... med vilka pengar?
Borde ta kontakt med spec pedagog på hab, todolista... se till att dotterns todolista blir gjord...

nä nu ska jag se dagens hem till gården o sen sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar