fredag 24 januari 2014

inget alls vilket är bra

en helt ok dag idag... inget större som hänt.
kom äntligen iväg och köpte skor till yngsta sonen. jag och dottern fick också varsitt par på rea som kosta 75kr paret o var väl inte de mest stabila skorna men båda behöver skor vintern ut så får duga...

Sen gick vi in i en ny mataffär som öppnat i stan, nytt city gross koncept. Jag har så tråkigt liv så jag tycker det är roligt att gå o kolla in nya mataffärer och denna var fin, kanske inte storhandla, men rolighandla. så kom stora sonen också dit för han skulle iaf handla och han är inte så glad för att handla i vår håla så det passa honom utmärkt att komma in och hämta oss o handla samtidigt så slapp vi kånka på bussen hem.
ja o sen åkte minstingen med honom hem o så inte så mkt mer...
Massa prat med dottern...

imorgon är det jobb o sen på kvällen ska jag o yngste sonen åka o se bio efter mitt jobb. Var tyvärr inte så mkt roliga filmer och inga som passa när jag slutar jobb så det blev hundraåringen. Jag vill ju se den men vet inte om det ska bli så kul för honom men vi får se. Ska bli lite mysigt att göra något själv med honom för en gångs skull även om han var lite ovillig haha. O nä jag har inte råd att gå på bio men hade två biljetter som jag fick från jobb förra året som går ut nästa vecka så var bara att passa på, dumt att inte använda dem.
var egentligen utbjuden på dejt men då hade jag redan bestämt med sonen... fakiskt liiite störigt.
Inte pratat med älsklingen på några dagar men han ringde ikväll. Hans fru hade sovit borta några dagar och han var så nere för det så han hade inte orkat ringa. Okej du satt hemma själv och ville inte ringa mig?? Skönt att du inte dog helt när du lämna mig... nä får vara så..
jag ringer igen sa han efter ett par minuters prat har inte hänt... men nä då...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar