lördag 26 september 2015

överväldigande

Plugg plugg. fast jag har ingen aning om vart jag ska börja. Känns lite mycket. Kanske borde jag börja från början och plugga in grunderna igen men det har jag inte tid med. ska jag bara börja räkna och hoppas att jag kommer ihåg hur man gör sen på tentan fast lite dumt om jag inte lär mig hur man ska räkna. Plugga in en del formler måste jag. O så plugga in de olika labbarna för alla tre kommer i någon form på labbtentan. och så en labbrapport till som ska in. Den borde jag göra innan labbtentan.
Det är minst sagt mycket just nu. Men även om det går långsamt så kommer jag ju på saker var dag, även sånt som att jag vet hur saker och ting funkar, vad som är viktigt och inte. Hur jag bättre ska strukturera, anteckningar, journaler, pluggande osv.
Det är lite motigt emellanåt men ändå kul.
Lite stressande...

Fast nu tänker jag ta paus ge mig ut i naturen och det underbara höstvädret med dotter och barnbarn. Sånt behövs också. Hade varit bättre om det ösregnat idag :p
Älskar hösten och jag tror ju ganska säkert att jag får göra om tentan iaf vare sig jag pluggar två timmar mer eller mindre idag.

Och så har jag fixat med min nya dator som jag fick hem igår. hade ju bara windows 7 på den gamla och är 8 på denna så en del nytt vet inte om man ska uppdatera till tian. jag är ju lika klok haha.
tangentbordet och jag är inte överens än men det kommer väl det med. Är ju bra mycket snabbare än på min segdator. Ja småfix som att tömma den gamla och ordna upp med denna som man vill ha det får man ta någon gång när man har tid över haha. Men ja egentligen vill man nog ha en större dator hemma men det får bli en annan gång just nu vill jag ha en dator som kan funka både hemma och som går att ta med sig,

nä göra sig iordning så man kommer ut en sväng. sen hårdplugga =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar