tisdag 22 september 2015

inte ett endaste dugg.

Är det något jag är skicklig på så är det att vara en uppskjutare. jag har varit hemma idag och inte lyckats plugga ett endaste dugg. skickligt...
Först gick barnen till skolan och jag åt frukost och såg sista halvan av gårdagens hem till gården. Sen ville dottern i sthlm prata om sina problem och det tog forever vi prata nog närmare två timmar...  ja sen var det inte lönt att börja så då tog jag och städa över lght som också behövdes. ja sen var det ju lunch med hem till gården.
Sen börja jag faktiskt titta runt lite på mallar och lite sånt så jag skulle veta vart jag skulle börja... och då börjar datorn som vanligt krångla och vägra få fram några word dokument... grr...
Älsklingen ringde en snabbis också... ja sen var jag tvungen att gå och hämta minstingen på skolan. Hemma försökte jag återigen få datorn att funka och sen var det mellis. Då var jag så trött på datorn så var tvungen att börja kolla runt på en ny igen.... och vela och ha mig.... Fråga dottern till råds... ja till slut blev det en billig liten sak som verka ok. Tänker att tröttnar jag på att plugga vid en liten hemma sen så får jag investera i en större sak hemma efter jul. så då var det gjort.
När jag ändå höll på kunde jag ju lika gärna leta efter en dammsugare och till slut hitta jag en men får vänta beställa tills på fredag för nu tog pengarna slut. Hoppas verkligen jag får datorn innan fredag så man kan plugga på i helgen.
Tror jag måste åka till bibblan sen och plugga om jag ska få något gjort.
fast kan faktiskt skylla på att jag är enormt förkyld med enorm huvudvärk och inte alls kunnat sova.

imorgon heldag i skolan sen har jag en ny chans på torsdag :p
Nu ska jag fixa middagen, slänga minstingen i säng. duscha o sen plugga en timme ;) sova på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar