måndag 29 juni 2015

en jädrans röra

Längtar tills slutet av denna veckan när saker och ting ordnat till sig. Just nu är det bara en enda stor röra inför hennes flytt men det ska väl bli av någon dag även om varje dag nu känns som sista dagarna inför en förlossning :p som en evighet. Minst sagt rörigt här hemma så ser framemot en storstädning sen. fast jag har hört rykte om att det ska bli sommar i dessa trakter under veckan och då ska jag inte vara inne och städa. då ska jag samla lite sol.

hände inte så mkt igår heller. Fick dottern till att börja packa. jaha ska man det också. och så satte jag en första sats av fläderblomssaft. finns inget godare än ett glas kall hemmagjord flädersaft en varm sommardag så är det bara. och av saften ska jag även göra lite fromage tänkte jag. så gott med jordgubbar,

inte bra att jag inte har gjort något dessa dagar men å andra sidan känner jag mig så uttråkad nu så kanske kommer bli något gjort sen istället. och har man semester får man göra som man vill.

idag kommer minstingen hem och sen ska jag hämta barnbarnet på dagis och sköta läggningen då mellandottern har sin första jobbdag idag. ska bli spännande att höra hur det har gått. så frågan är nu ska man städa de sista två timmarna av lugn och ro eller fortsätta göra ingenting för att ta tag i allt sånt sen när här ändå är full rulle.

sen kunde förkylningen få bryta ut om den ska eller ännu hellre bra försvinna helt och hållet... så den härliga huvudvärken som envist håller sig kvar.
slppar nån timme till sen e det dags för verkligheten.
kvalitetstid med sonen gälls också.

känns lite bättre allt med älsklingen just nu, en ny fas kanske. Lite nya tankar från mitt håll för saker är ju fortfarande detsamma. har gått en månad nu snart sen den här cirkusen börja och man kan ju inte gråta hysteriskt hur länge som helst, bara lite smågråt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar