fredag 20 maj 2016

så, mycket bättre

Ja det är ju inte direkt bra och jag är inte i fas än men det tar sig så smått nu. Fick gjort tre labbrapporter igår och rättat en gammal uppgift så nu har den spärren släppt. ska göra en sista gammal labbrapport idag och sen blir det till att plugga till tentan. I helgen får jag börja på labbrapporterna som ska lämnas nästa vecka och plugga till tentan. Jag är inte alls i fas med tentapluggandet men känner att får jag en omtenta där så är det inte hela världen det är värre om jag inte får in uppgifterna i tid, gäller prioritera som läget är nu.
Nu när man kommit över tröskeln gällande uppgifterna så är jag återigen på banan hur kul detta faktiskt är, inte enkelt men kul.
Om två veckor är det slut, helt sjukt. ja för detta året som tur är är det ju ett par år kvar.

omtentan jag gjorde i lördags är redan rättad och mot alla odds så har jag klarat den, så skönt så då har jag bara den 5 poängs tentan kvar hängandes över mig nästa år men men... Har ju tid på mig att plugga lite till på den så ska det väl gå sen när det är dags igen.

efter dessa två sista veckor så hoppas jag att jag är lika sugen på storstädning som jag är nu. Helt otroligt vad det ser ut här och bara kliar i mig att ta tag i det... T.o.m rensning av köksvask och under badkaret känns lockande på något sjukt vis. Fast det kommer säkert gå över haha.
Pengarna räckte inte riktgt till det jag ville på bakongen men vi kommer komma en bit på väg hoppas jag åtminstone...

Sen är det älsklingen som bara hänger över en... Ibland vill jag bara skita i allt, spec om hjärnan får styra. Ibland tänker jag att det är värt att så ut ett tag till för att se... Ja se vad då? vad inbillar jag mig? Jag önskar bara att jag visste mer än vad jag gör, mer att grunda beslut på så jag kan vara säker...
Det bara ger negativitet för tillfället, drar ner mig...

Nu ska det iaf pluggas, kanske tittar dottern och barnbarnet inom om ett tag. Ska se om sonen vaknar snart också då han lovat köra mig till affären för att hämta ut paketet med saker till balkongen. Lite jobbigt få hem själv. I em tar jag ledigt. jag och minstingen ska göra rabarberpaj och sedan ska hon åka till korttids över helgen, skönt. plugga ikväll igen.
nu hör jag barnbarnet så dags att lämna datorn =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar