lördag 7 maj 2016

for real

Dagarna går och inget blir gjort. Mästare i slöseri av tid.
Kan ju säga att jag ligger efter en del i mitt eget schema. med en del menar jag mkt. Imorse vakna jag och det bara slog mig att jag glömt anmäla mig till duggan på måndag så det sket sig. Och så klart var det inte en sån dag som de flesta dugga dagarna är när man bara åker ner och gör duggan. Nädå vi har mentorsmöte på trekvart som är obligatoriskt så måste ta mig ner för det. sur eller vad? Hur kunde jag missa det. Missar jag upp till två poäng till tentan :( jaja varför gråta över spilld mjölk.
Idag ska jag enligt mitt schema jobba ifatt mig med alla labbrapporter jag har att göra. Bara bita i sura äpplet och försöka komma igång.
hur mysigt är det inte att sommaren kom? Love it. Nu är det alldeles lagom runt 20 grader.

varit ute en massa =) Umgåtts med barnbarnet bara älskar honom mer och mer. Fast när mormor skulle bjuda han på hemmagjord pizza sa han först pizza sen när han börja äta sa han knäckebröd :/ tack för den. Sen skulle han hälla oregano själv kom så klart för mkt. tog in en hel del i munnen, äckligt så spotta ut och då kommer man på hur kul oregano flyger om man blåser på det. oregano i hela köket.
Lite smådepp och saknar älsklingen en massa. Get used to it typ.
Beställt lite möbler till balkongen. i år ska det hända, efter tolv år här så ska jag fixa till den. slut med tänkandet. Just do it. sen när vi var ute och gick en runda så gick jag inom för att kolla på en annan stol, min stol, som jag också tänker köpa. Ska nog bli bra =) Ska man bara ha tid att städa där ute också men får nog bli efter att skolan är klar. behöver måla lite saker där ute också. Det blir inte perfekt detta året men får börja någonstans så får man väl bygga på efterhand. Får köra en före och efter bild.

Nä om man skulle försöka begrava sig i skolarbete så man klarar sig hade ju varit rätt jobbigt om man måste vänta ett år för att få komma in igen haha. Ska nog inte skratta för mkt för chansen finns ju.
I need a flow.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar