onsdag 1 juni 2016

lite pepp

Vet är mycket tjat om skolan nu men det är det enda, nästan, som cirkulerar i huvudet nu. Hade dock varit en fördel om mer hade cirkulerat ner på pappret också. Idag köpte jag dikoflenak mot huvudvärken så får hoppas det hjälper känner att jag börjar bli lite resistent mot annat :p Bara två dagar till förhoppningsvis klar redan imorgon. kan ju lämna in på fredag också men då måste jag betala för resan då mitt busskort går ut imorgon... Har inte råd eller lust med det men vi får se hur det går. I den här takten kommer jag dock inte långt.
Fick iaf rättning på labbrapporten som jag stressa ihop förra veckan och lämna en timme försent. Fick godkänt men i princip enda anmärkningen att språket var lite för vardagligt och inte så akademiskt. Med tanke på hur jag skrev så är jag nöjd och känner att jag ska visa nästa år vad jag kan. Jag är lite töntig när det gäller akademiska språket att det känns så avlägset. Jag umgås ju inte i akademiska kretsar, ja inte i nån krets alls om man ska vara ärlig. Så då känns det högtravande att använda alla nya ord och begrepp. Är lite som vem tror jag att jag är. fast jag är ju faktiskt en akademiker nu =)
Ska jag bara få ihop dessa sjukdomar också... börja nog med den mest komplicerade med. tror ju att sjukdomar inte är så komplicerade när man vet vad det är men när man ska ner på detaljnivå och inte allmänt är det lite mer jobb.

Sista rycket kämpa lite...

Glad jag ska ha sommarlov sen... Vila ut, repetera lite... städa... planera för nästa år... umgås...

Men som sagt sluta distrahera mig själv nu och bara komma igång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar