onsdag 22 juni 2016

Lite sol kanske

Känner mig bara trött less och depp av flera anledningar. Lite sol hade inte varit fel heller...
Jag vet inte. Finns liksom stunder av lycka men resten av tiden så orkar jag inte.  Balkongen är snart så klar som den kan bli för tillfället. Får fixa till lite nästa månad. en matta som ska klippas till men orken tog slut. Börjat rensa lite i köket... Borde ta badrummet idag men minstingen är iväg så funderar på att ta em ledigt :p förutom att jag ska se om jag kan få igång en sats fläderblomssaft igen.
Saker bara simmar rundor här men brukar ju vara som mörkast innan det ljusnar lite så med mina storstädningar. Är aldrig så stökigt som då innan saker hamnar på plats. slängt en massa skit iaf. Missa i förra inlägget att jag faktiskt har planterat om alla mina växter också. vet fel årstid för det men nu blev det så. Och alla växter är enorma. skulle ha plastväxter endast kanske. En kaktus fick ingen omplantering. Det är en hemsk lång tjock sak med hemska stora tjocka nålar runt hela. snart upp emot en meter, nja kanske inte men passerat halvmeters strecket. Rör inte den, livsfarlig. En annan växt får också vänta då jag inte har fler stora krukor och olivträdet är också i avvaktan då den tydligen ska ha annan jord ska kolla lite mer på det. En del fönster putsade, de i sovrummen.
gjorde en ganska god pastarätt igår. skulle vilja/orka göra lite mer rolig mat. orka planera lite.

ska försöka få färdigt badrummet innan midsommar och städa någorlunda. sen åker vi iväg ett par dagar men nä lämnar inte lght tom då en dotter ska bo här. Jag hoppas jag får lite ny energi av miljöombyte och av att umgås med lite folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar