tisdag 7 juni 2016

Börjar bra iaf

Så då var det sommar lov för min del =) ja förutom om/ska göra kompletteringar på sista inlämningarna. Såg precis att jag otroligt nog fått G på tentan, klart jag hoppades men hade inga hopp. Med tanke på hur dåligt jag har pluggat så är jag nog lite bättre än jag tror. Nästa år ska jag försöka plugga bättre så kan man kanske nå lite längre =) Vi var 47 i min klass som gjorde den,) fem som inte kom) och av de klara 27 den så helt lätt är det inte. Det är under detta året ca 30 som försvunnit och antagligen en del som inte kommer fortsätta till hösten då man måste ha klarat 75% av poängen för att få fortsätta. förhoppningsvis ska jag klara det :P har ju en kurs som jag inte lyckades med cellkemin som var under min djupa svacka men den är "bara" på 5 poäng. en tenta och en lab som ska göras där.
Det har varit svårt och jag har inte fått till pluggandet och jag känner mig lite obekväm av att bli studerad på i labbet men det har varit sååå roligt ångrar inte ett ögonblick att jag börja. Året har gått för fort, så mycket stress jag hoppas att jag till nästa år drar nytta av det jag lärt mig detta året så jag pluggar effektivare och njuter ännu mer av det. Detta året har försvunnit så snabbt och bara två år kvar :(  nog om det får hålla koll på uppdateringar av inlämnade uppgifter men ska inte vara så komplicerade kompletteringar hoppas jag. Men sjukdomsläran som skulle bestå av 6000 ord exlusive sammanfattningar och referenser blev inte så bra som jag ville för  jag börja försent som vanligt. skulle vara inne kl 12 på fredagen och då gällde det utskrivet i lärarens fack så jag måste ju vara klar och åka ner på morgonen. satt uppe hela natten och skrev... så ja segt och blev inte tillräckligt mycket heller... men lämna in i tid så får se vad de säger om det.

Så i fredags var jag rätt död, satt o somna på tåg buss, allmänt irriterad men men... På lördagen var alla barnen här och barnbarnet. mysigt. rabarberkaka och vaniljsås till fika. spela kubb, frisbeé och fotboll. alla överens. Lycka <3 Dottern med barnbarnet fick gå hem lite tidigare för sonen skulle sova såklart vi andra satt ute till halv tio. Äldste sonen körde iväg och hämta mat åt oss. sen satt vi och titta på film till halv två, gääsp. Söndagen fortsatte i samma stil dock utan äldste sonen. Blev grillning, som jag behöver ny grill. Igår gick vi iväg till en park där det var nationaldagsfirande. Och så kom Måns Zelmerlöw. Han e ju bara så söt och charmig. var en riktigt bra show.  Alla barnen med utom äldste sonen. Så nu länns det som man fått mycket sol och kompenserat för en del man missat i umgänge under våren :p Nu ska väl vädret bli sämre så man är glad man passa på att vara ute. NUs ka vi se om jag är lika sugen på storstädning som jag var när jag satt och plugga. badrummet inkusive rensing av brunnen under badkaret står först på tur, inte så lockande. Sen ska jag försöka lirka ut och byta lysrör. Fattar verkligen inte hur det är tänkt att man ska komma in i den. tänker be sonen nästa gång han kommer så jag slipper klättra upp :p

just nu är livet lite fattigt och eländigt men helt och håller självförvållat så ska inte gnälla om det. Mest tråkigt att jag är utan busskort...  Barnen har ju iofs inte sommarlov än heller. Dena månaden händer nog inte så mycket förutom midsommarfirande och så blir det att låna brossans hus några dagar och det ska bli så mysigt =)
Får försöka ta det som det kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar