onsdag 18 november 2015

Tid är numera en bristvara

Jag har läst och läst och läst. Ändå är jag back, väldigt back. Att läsa i den boken vi har och dessutom på engelska tar evinnerlig tid för mig. Jag är en van läsare, av skönlitteratur på svenska. Annat har jag inte överkonsumerat. Det blir bättre och bättre men det hjälper inte tentan imorgon. JA får gå som det går, jag har gjort så gott jag har kunnat. Hjälper inte att pga gränskontroller så har man fått betydligt längre restider men men inte mycket göra åt det. Inget att gnälla om egentligen.

fast i går på väg hem så lades det upp resultaten för omtentan. jag fick godkänt. YESSSS! hehe. Trodde verkligen inte det så nu väntar jag bara på att ett fel har gjorts. Men hoppas inte.

Följer såklart med lite vad som händer i världen och hemskt är det. men jag känner mer irritation över varför det är så hemskt det i paris medans det i andra länder där krig härjar tydligen inte är något att uppmärksamma för att det är vardag eller??

Förra veckan fick jag lust att ringa min syster jag tappat kontakten med. men jag gjorde inte det blev lixom inte av. Nu ångrar jag mig då hennes dotter har skadat sig allvarligt. :/ Ringer jag nu så känner jag min familj "bara för hon är förvidden, brydde hon sig inte innan" lite så e vi nog alla i denna syskonskaran.

Lite besviken på saker i hemmet men ja... får ta tag i det med nångång. hade önskat lite mer hemhjälp i pluggandet.
Var i affären idag med äldsta dottern och minstingen. Stötte ihop med dotterns pappa. Lika traumatiskt som vanligt. Bara flytta eller nåt. Hur kan man bara leva med det som han gjort??

Nä plugga en halvtimme till sen ger jag upp fast jag inte är klar. 9 timmars intensivt pluggande idag som kulmen på en pluggintensiv vecka. orkar inte mer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar