lördag 24 oktober 2015

svart

Kanske ska övergå till dagbok istället. behöver skriva av mig men känner inte att det är rätt här, För mycket långt inom som kanske blir för jobbigt att lämna ut här.

Ibland undrar jag om jag inte drabbats av någon depression light.
gråter hela tiden för allt och inget, överallt. känner inget engagemang i något, orkar inte bry mig. somnar inte på kvällarna, tankar mal, vill inte somna heller. i sängen är jag i min ensamma kokong. somnar jag så är det snart morgon och dags att gå upp till en ny dag. Jag vill inte alls gå upp på morgnarna, lyckas iaf tvinga mig upp förr eller senare.
jag försöker, jag gör det men...
varit förkyld i över en månad i olika grader, släpper inte.
aldrig utsövd, alltid trött, energilös.
ensamhetskänslor. så jädrans ensam. och ju mer ensam jag känner mig desto mer drar jag mig undan. allt och alla. och jag vet att jag inbillar mig en massa men trots allt är det i mitt huvud jag lever så det blir en sorts sanning iaf.
tar åt mig av saker jag inte borde...
jag vet inte vad älsklingen håller på med heller. han bara utelämnar mig och det sårar.

Jag är besviken. livet blev inte alls som jag tänkt. Det blev nästan sämre för att egentligen har jag ingen anledning att må dåligt nu... i stort sett... och ändå känns det sämre än någonsin.

jag vill bara lägga mig i sängen o stanna där.
skolan är svår men inte blir det bättre av att jag är för trött för oengagerad för lite energi för att kunna plugga som jag borde/måste/egentligen vill.
jag vet
livet blir inte bättre än vad man gör det.
man är sin egen lyckas smed
etc

but still...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar