söndag 30 november 2014

Fastklämd

Så då var en bra bit in på jobbigaste veckan i mitt schema. Skönt sen blir det lugnare innan jul.
Så jädrans trött hela tiden, sover visserligen för lite men ändå...  Igår morse skulle jag göra dubbelsmörgås till minstingen med leverpastej och tänkte jag tar en likadan. Lingongrova o leverpastej, gott. Som det barn jag är äter jag runt alltså kanterna först o det e ju lite torrt o tråkigt.. sen börjar jag på det goda o det var rätt torrt det med. Snål jag varit med pålögget öppnar o inser att jag glömde bre min smörgås... Tidigare på natten vakna jag av att jag klämt fläsket på yttersidan av låret mellan madrasserna i sängen. Gjorde skitont och var som en stor på längs benet. Bara för att jag för en gångs skull ville ligga nära älsklingen haha... Jodå går bra eller nåt.
I fre handla jag till julbaket ibsen tog pengarna slut.   Eller nja nästan för på em fick jag åka med barnenbtill skopunkten för sonen behövde verkligen vinterskir o jag med... Men jag behövde inte tre par o kunde inte välja.  Så där tog pengarna slut. Suck... Men visst 600 för fyra skor är ju inte så farligt men ändå...

Jag skulle ju gått på julmarknad nästa helg. Köpt julklappar till stora barnen i en viss affär. Varit en sväng på rusta. Kan ju skita sig nu.   Men har bara mig själv att skylla.
Men nästa jul då ska allt vara annorlunda då ska jag ha tid och pengar och ork...
Får lära mig prioritera bättre kanske inse att allt inte går...
O inte hann jag mer än putsa fönster så inga stjärnor o stakar som lyser när jag kommer hem inte.  
Två jobbdagar till sen ska jag städa... O pynta... O baka...
Iaf avverkat en del på todolistan även om nytt tillkommit men tar sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar